Δημητρούλιας : '' Μόνο με νταμπλ θα είναι πετυχημένη η χρονιά...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας : '' Μόνο με νταμπλ θα είναι πετυχημένη η χρονιά...''



Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, μίλησε για την πορεία και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του στο gazzetta.gr , όπου ανέφερε : 

'' Ηταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για εμάς ως τώρα γιατί σε σημαντικό βαθμό μας ακολούθησε η περσινή που κράτησε για μας σχεδόν 12 μήνες. Δεν σταματήσαμε να κάνουμε προπονήσεις. Και κανείς δεν είναι προετοιμασμένος κατάλληλα για να αντέξει μια σεζόν 12 μηνών. Αυτό δεν μας επέτρεψε να κάνουμε προετοιμασία σωστά. Σε συνδυασμό με το μικρό ροτέισον που είχαμε, αν βάλει κανείς την πνευματική και την σωματική κόπωση, έπαιξαν ρόλο στην εικόνα μας. Παρ όλα αυτά είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε κάνει και για τις εμφανίσεις μας στην Ευρώπη απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους με μεγαλύτερα μπάτζετ. Δεν υπήρξε ματς που δεν παλέψαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Για πρωτοεμφανιζόμενοι στην διοργάνωση, πρέπει να νοιώθουμε υπερήφανοι ''.

'' Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό γιατί δεν δείξαμε την ποιότητά μας. Θέλουμε τώρα να ξεκουραστούμε και με ηρεμία να το δούμε αυτό γιατί με τον Ολυμπιακό ίσως βρεθούμε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο ΟΑΚΑ κάναμε με διαφορά το χειρότερό μας ημίχρονο (πρώτο). Στην πραγματικότητα η διαφορά των 5 γκολ δημιουργήθηκε γιατί δώσαμε εύκολα γκολ από αβίαστα λάθη. Είναι κάτι που δεν έχουμε μάθει. Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει . Πρέπει να μπαίνουμε πεινασμένοι στα ματς γιατί διεκδικούμε τίτλους. Δεν έχει σημασία τι πετύχαμε στο παρελθόν. Ιστορία γράφεις όταν επαναλαμβάνεις κάτι τέτοιο. Εχω εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα των παικτών, του σταφ και του κ. Παπασταμάτη και θα είμαστε όπως πρέπει, όταν πρέπει, αγωνιστικά και πνευματικά. Στόχος είναι το νταμπλ προφανώς. Με οτιδήποτε άλλο θεωρώ πως δεν θα είναι πετυχημένη η χρονιά. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει την δυναμική του και θα κάνει τις κινήσεις του. Το ίδιο κι εμείς. Αυτό το πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει δείξει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα όταν πρέπει ''.

'' Υπήρχε αυτή η έκπληξη του Ιωνικού που τάραξε τις ισσοροπίες. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα, αλλά θα πρέπει να δείξει σταθερότητα όχι μόνο με εμάς, αλλά και στα ματς με Διομήδη και Ιωνικό. Σε επίπεδο μπάτζετ και δυναμικής είναι ένα κλικ πιο κάτω, αλλά δεν ξέρουμε τι κινήσεις θα κάνει για να ενισχυθεί. Ξεκινά με πλεονέκτημα όμως και θεωρώ ότι… κλειδί θα είναι το ματς της πρεμιέρας που βρισκόμαστε απέναντί τους. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να πάμε με ηρεμία στα υπόλοιπα ματς. Αξιοσημείωτη είναι η πορεία του Αερωπού, που είναι μια ομάδα με πολλές αλλαγές και νέο προπονητή. Δεν τους περιμέναμε στα play off και μπήκαν δεύτεροι κερδίζοντας τη Δράμα και δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο με τον ΠΑΟΚ. Θα χρειαστεί προσοχή το ματς για εμάς μέσα στην Εδεσσα ''. 

No comments