Η κακή απόδοση ΟΛΗΣ της ομάδας της ΑΕΚ, καθιστά ΤΕΛΙΚΟ το δεύτερο ματς με την Σαφχάουζεν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η κακή απόδοση ΟΛΗΣ της ομάδας της ΑΕΚ, καθιστά ΤΕΛΙΚΟ το δεύτερο ματς με την Σαφχάουζεν

 


Η ΑΕΚ είχε κακή απόδοση την Τρίτη στο Σαφχάουζεν. 

Κυριολεκτικά ΟΛΗ η ομάδα της, ήταν μακριά από τον καλό εαυτό της και ουσιαστικά, παρά τις επιμέρους δυσκολίες και τη ρέντα των γηπεδούχων, παρουσιάσθηκε απροετοίμαστη για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του αγώνα, με περίσιο εκνευρισμό, έντονη αμηχανία και ( όπως στην πράξη αποδείχθηκε ) μη αποτελεσματικό ''διάβασμα'' του αντιπάλου. 

Με δεδομένη την ήττα, με 4 γκολ διαφορά, το ματς που θα ακολουθήσει στη Χαλκίδα με την Σαφχάουζεν είναι ΤΕΛΙΚΟΣ  για την ΑΕΚ, σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European League, καθώς, η Ενωση χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη.

Οι Ελβετοί υπολογίζουν την '' πολύ δυνατή και καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ '' και ήδη ζητούν από τους παίκτες τους '' να μείνουν ψύχραιμοι ''. 

Οι 769 θεατές που είδαν από κοντά τον αγώνα Σαφχάουζεν-ΑΕΚ, σχημάτισαν εύλογα την εντύπωση ότι η ελβετική ομάδα κέρδισε πιο εύκολα από ότι περίμενε.

Το ερώτημα πλέον είναι αν η ΑΕΚ, θα παρουσιασθεί όπως μπορεί, μετά από την αποτυχία της να δείξει τις αληθινές δυνατότητες της, στα τρία προηγούμενα ματς όπου μπήκε το ΠΡΕΠΕΙ σε αυτή τη σεζόν ( με Ολυμπιακό, Πέλιστερ και Σαφχάουζεν ), αλλά, δεν ανταποκρίθηκε.


    

No comments