Ιστορική επιστροφή του ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιστορική επιστροφή του ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης !


Η ανδρική ομάδα του  ΠΑΟΚ επιστρέφει μετά από ακριβώς 4 χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς την Παρασκευή ( 25/11 ) θα παίξει στη Μίκρα με την ΤΕΝΑΞ Ντόμπελε, στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον τρίτο γύρο του EHF European Cup.

O Δικέφαλος του Βορρά είχε παίξει σε διοργάνωση της EHF, με την τουρκική Γκέζτεμπε στις 26 Νοεμβρίου 2017 και πλέον είναι και πάλι στις επάλξεις.

Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόμπελε από την Λεττονία θα ξεκινήσει  στις 4 μ.μ., με μόνους απόντες τον Παλάσκα και τον Καραγκιοζόπουλο, οι οποίοι βεβαίως λείπουν εδώ και καιρό λόγω τραυματισμών.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος, είπε στο greekhandball.com :

'' Είναι κάποιοι αγώνες που τους περιμένουμε με ανυπομονησία, η ομάδα γυρνά μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας από διεθνείς διοργανώσεις, απέναντι σε αντίπαλο με ομοιογένεια. Η Ντόμπελε είναι πρωταθλήτρια Λεττονίας, την έχουμε παρακολουθήσει, θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας ''. 

Στη Βαλτική Λίγκα αγωνίζεται η Ντόμπελε και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έκαναν όσα έπρεπε ώστε να έχουν πλήρη εικόνα της για τα δύο ματς που θα γίνουν ανάμεσα τους ( το επαναληπτικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, πάλι στη Μίκρα ).

Ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης,  δικαιούται να καμαρώνει για την επιστροφή της αγαπημένης ομάδας του στα Κύπελλα Ευρώπης, άλλωστε ο ίδιος πάσχισε ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει για τον ΠΑΟΚ  :

'' Η επιστροφή της ομάδας μας, δείχνει την ανοδική πορεία που ξεκίνησε να έχει, με στόχο πάντα να πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται. Ενας μεγάλος σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να εκπροσωπείται παντού επάξια ''. 



No comments