'' Μαύρισε καρδιές '' με Μαυρογιάννη ο Πολυνίκης, αλλά, η Ακαδημία δίνει ελπίδα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μαύρισε καρδιές '' με Μαυρογιάννη ο Πολυνίκης, αλλά, η Ακαδημία δίνει ελπίδα...

 






Ο Πολυνίκης Ναυπλίου πέρασε από την Πάτρα, με σκορ 17-14 επί της Ακαδημίας των Σπορ, καθώς, έδειξε καλύτερα αντανακλαστικά στη διαχείριση των στιγμών στο τελευταίο τέταρτο, με επιμέρους σκορ ( μόλις ) 2-1 για τις φιλοξενούμενες που βγήκαν νικήτριες από την αγχωμένη και νευρική πρεμιέρα των δύο ομάδων.

Ευχάριστο ασφαλώς ότι μετά την μη δήλωση συμμετοχής του Σεριφάτου, η Αχαϊα έχει και πάλι ενεργή γυναικεία ομάδα χάντμπολ, με την παρουσία της Ακαδημίας των Σπορ ενώ ο Πολυνίκης που είχε 10 γκολ από την Μαυρογιάννη, έκανε το ξεκίνημα που ήθελε.

Οι Πατρινοί έδειξαν στον αγώνα με τον Πολυνίκη Ναυπλίου ότι αγαπούν το γυναικείο χάντμπολ, όταν τους έχει χαρίσει με την ΑΣΕ Ορμή έξι πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Ελλάδας. Στην πρεμιέρα λοιπόν της Α2 γυναικών μετά από απουσία αρκετών χρόνων του γυναικείου χάντμπολ σε εθνικές κατηγορίες, προσήλθαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της γυναικείας ομάδας  της Ακαδημίας των Σπορ στην Α2 εθνική κατηγορίας . δείγμα της αγάπης τους για το ωραίο αυτό αθλημα.

Τα πεντάλεπτα : 0-1, 2-2, 3-3, 4-3, 4-5, 5-7 ( ημίχρονο ), 6-9, 9-11, 10-14, 13-15, 14-16, 14-17.

Διαιτητές : Αβράμης-Χρόνης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΑΣ : Παλαιολόγου, Παπαγιαννοπούλου 2, Αβράμη, Στεμιτσιώτη, Φαρμάκη 1, Λαζανά, Ρούπα, Κωτσοπούλου, Αναστοπούλου 1, Ασημακοπούλου, Στελλάτου, Φιλιππάτου, Παπαδοπούλου 1, Ρώση 1, Ξηνταροπούλου 8. 

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Βορριά, Ψαρρού 1, Τζάγια 1, Γκοράρι 3, Μαυρογιάννη 10, Γκέντσεβα 1, Θεοδωροπούλου, Καραμαούνα 1, Γογώνα, Χατζάρα, Λέκα. 

No comments