'' Παρακαλούμε να σέβονται τις προσπάθειες και τον ιδρώτα των παιδιών μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Παρακαλούμε να σέβονται τις προσπάθειες και τον ιδρώτα των παιδιών μας ! ''






Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος ( 19 ετών ), Γιώργος Ρουσσόπουλος ( 21 ετών ), Χαράλαμπος Πάντος ( 19 ετών ), Αλέξιος Σμυρνιώτης ( 18 ετών ) είναι, κατά  σειρά στις φωτογραφίες, οι νεαροί παίκτες που δίνουν πολλές υποσχέσεις αγωνιζόμενοι με την Ακαδημία των Σπορ Πάτρας. 

Μνεία στο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας της Ακαδημίας, κάνει ο σύλλογος της Πάτρας σε ανακοίνωση του :     

 '' Μετά το τέλος του προχθεσινού  αγώνα στην Αθήνα με τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας (διευκρίνιση τα παρακάτω δεν έχουν καμία σχέση με τη φιλόξενη και αγαπητή ομάδα της Νέας Ιωνίας) είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ  στον απολογισμό μας να ‘’ κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου ‘’  για το ίδιο το άθλημα στην περιοχή μας προς κάθε υπεύθυνο.  Επιβιώνουμε με κόπο και κόστος  ως ‘’ τελευταίοι των Μοϊκανών της χαντμπολικής  Πάτρας ‘’ σε μία δύσκολη επαρχιακή και απομακρυσμένη πόλη,  μακριά από τα μεγάλα ‘’ αστικά κέντρα του αθλήματος ‘’.

Είμαστε καταδικασμένοι να δουλεύουμε κάθε ημέρα να παράγουμε παίκτες για να συγκρατούμε τις ομάδες μας (ανδρών 10η συμμετοχή στην Α2 και γυναικών 13η συμμετοχή στην Α2) και όχι κάνοντας μία ‘’ βόλτα ‘’  να μαζεύουμε αθλητές. 

Για αυτά τα ΠΑΙΔΙΑ  και μόνον στον προχθεσινό μας αγώνα με τη Νέα Ιωνία που ‘’ υποχρεωθήκαμε ‘’  σε ήττα,  εάν εξαιρέσουμε τους δύο έμπειρους Πατρινούς παίκτες μεγάλης ηλικίας που διαθέτουμε, αγωνίστηκαν ΠΑΙΔΙΑ  με μέσο όρο ηλικίας τα 19,3 έτη!!!  που αναμένεται ότι θα έχουν μέλλον στο άθλημα. Παρακαλούμε όλους να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τις προσπάθειες και τον ιδρώτα αυτών των παιδιών,  πού είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος καθώς όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές είμαστε κομπάρσοι,  διότι εάν και αυτά απογοητευτούν,  πολύ σύντομα βλέπουμε το άθλημα στην πόλη μας με ΜΕΛΛΟΝ  ΑΒΕΒΑΙΟ ''.

No comments