Με Guy Petigirard τα καμπ Νέων και Εφήβων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Guy Petigirard τα καμπ Νέων και Εφήβων

Ολοκληρώνονται την Κυριακή, στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο του Κολινδρού, τα καμπ των Εθνικών ομάδων Νέων και Εφήβων, που ξεκίνησαν στις 27 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο, κοντά στις Εθνικές ομάδες βρέθηκε ο στρατηγικός σύμβουλος της ΟΧΕ, Guy Petitgirard, που είχε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο (Νίκος Γεωργιάδης, Γιάννης Πηλαλίδης, Αντώνης Τσολάκος, Γιώργος Χρυσάφης) και συνομίλησε και με τους νεαρούς διεθνείς.

Ο κ. Petitgirard, αναφέρθηκε στις διαπιστώσεις του από την πρόοδο των αθλητών της Εθνικής Νέων, τους οποίους παρακολουθεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια και δεν παρέλειψε να δώσει τις συμβουλές του, εντός γηπέδου, στους αθλητές της Εθνικής Εφήβων.

Για την Εθνική Νέων, με αυτό το καμπ ανοίγει ένας νέος μεγάλος κύκλος που θα κλείσει με τη συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023, το οποίο θα συνδιοργανωθεί από την Ελλάδα και τη Γερμανία, ενώ για την Εθνική Εφήβων, ξεκινά μία πορεία προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Στο πενθήμερο καμπ της Εθνικής Εφήβων κλήθηκαν από τον Γιάννη Πηλαλίδη οι Δάιος (Ζαφειράκης Νάουσας), Βασιλείου (Προσοτσάνη), Παπαδόπουλος, Καλυβάς (ΑΕΚ), Μπούτκαρης (Αερωπός Έδεσσας), Σιώμος-Γκίζας (ΑΟ Ιωαννίνων), Κολεζάκης, Μπατής, Παναγιώτου, Χατσατουριάν, Βασιλείου (Δούκας), Αλωπούδης (Άρης Νίκαιας), Μαρίνος (ΠΑΟΚ), Καβάζης (Δράμα), Μαρκατάτος, Koυβράκης (Φοίβος Συκεών), Ρούσσος, Τσορτέκης, Κουτουλογένης, Προκοπίου, Βαμβακάρης (Ολυμπιακός).

Στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων κλήθηκαν από τον Νίκο Γεωργιάδη οι Δικαιούλιας, Κοτσιώνης (ΑΕΚ), Αλεξανδρίδης, Μπαμπατζανίδης (Πυλαία), Σκούφας (Αρχέλος Κατερίνης), Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Αναστασίου, Ασλής, Στεφανίτσης, Γερουλάνος (Δούκας), Σίνα (Δράμα), Γιορανίδης (ΠΑΟΚ), Κουκουλάς (Ολυμπιακός), Στανκίδης, Παπαγιάννης, Κυριακίδης (Φίλιππος Βέροιας).

Κοντά στις Εθνικές ομάδες βρίσκεται και ο εξειδικευμένος αθλητικός ψυχολόγος Γιώργος Λουλές, και οι φυσιοθεραπευτές Σάββας Ελαβάνογλου και Νίκος Μάντζος.

No comments