Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά είμαστε έτοιμοι ''. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά είμαστε έτοιμοι ''.


Ο προπονητής της τρεμπλούχου ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, έχει σαφή εικόνα για το τι πρόκειται να συναντήσει η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Ρέντη και αποτύπωσε τις σκέψεις του στο greekhandball.com , πριν από την έναρξη της προπόνηση της Ενωσης :

'' Με τον Ολυμπιακό γνωριζόμαστε καλά, σε επίπεδο μονάδων. Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές στις τακτικές μας εφέτος, περιμένω να δώ παραλλαγές στις λεπτομέρειες, αλλά, φυσικά κάθε παίκτης έχει την δική του ποιότητα. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς, με απόλυτη προτεραιότητα, δίχως να ασχοληθούμε με την αντίπαλο μας στην Ευρώπη, Ταταμπάνια. Μπορώ να πώ ότι η προετοιμασία μας κύλησε πολύ καλά. Περιμένω από τον Ολυμπιακό ψυχωμένη εμφάνιση, με μεγάλο κίνητρο, αλλά, εμείς είμαστε έτοιμοι. Πάντα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι τερματοφύλακες σε τέτοια ματς, όπως και ο ρυθμός και οι ειδικές καταστάσεις και αυτό νομίζω ότι θα αποδειχθεί το Σάββατο. Περάσαμε μία πολύ συγκεντρωμένη και ήρεμη εβδομάδα, είμαι ευχαριστημένος. Ελπίζω να έχουμε υγιείς όλους τους παίκτες το Σάββατο και να είμαστε πλήρεις. Δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί, αλλά, καταλαβαίνουμε την αξία και την δυσκολία του αγώνα ''.

Ερωτηθείς για τους Αλγερινούς Μπεριά και Μπετζιλαλί, επεσήμανε : 

'' Εχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και κάθε ημέρα τα πηγαίνουν καλύτερα. Εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσουν και σε αυτό το παιχνίδι ''.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments