Γούσιος στο greekhandball.com : '' Κάποιες ημέρες σου βγαίνουν τα πάντα, θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γούσιος στο greekhandball.com : '' Κάποιες ημέρες σου βγαίνουν τα πάντα, θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ ''

 




Ο προπονητής του ΠΑΟΚ  Πάνος Γούσιος σχολίασε προς το greekhandball.com για την ευρεία νίκη της ομάδας του απέναντι στη Δράμα, με δηλώσεις που τον τιμούν   :

''  Σίγουρα, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Η Δράμα είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει τον σεβασμό μας,  συγχαρητήρια για την ευρωπαϊκή πρόκριση της και για ότι έχει καταφέρει. Κάποιες ημέρες, σου βγαίνουν τα πάντα σε όλους τους τομείς. Αυτό συνέβη και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε όλους τους τομείς το πρόσημο είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ και παρότι είχαμε και εμείς σημαντικές απουσίες, θεωρώ ότι καταφέραμε και εκμεταλλευθήκαμε τις ελλείψεις της  Δράμας και την κούραση της από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ασφαλώς, είναι ευχάριστο ότι νικήσαμε και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο και μακάρι να πάνε έτσι όλοι οι αγώνες μας, αλλά, είναι σημαντικό όταν δεν είμαστε καλοί να έχουμε την αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα, ώστε να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε''.

No comments