Ξεκινά ο Ακαδημαϊκός μαραθώνιος... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινά ο Ακαδημαϊκός μαραθώνιος...


 Στο patrasevents.gr ( ιερό καθήκον του επαγγελματία δημοσιογράφου να αναφέρει τις πηγές ) είδαμε ένα όμορφο αφιέρωμα στο ξεκίνημα της  Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας που είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών με αντίπαλο  στην Πάτρα ( το Σάββατο ) τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Το προπονητικό  τιμ απαρτίζεται από τους   Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και Βασιλική   Βουκελάτου με  έφορο τον Αλέκο Μετζελόπουλο  και φροντιστή τον Τάκη Στεμιτσιώτη ενώ ο  πρόεδρος της Ακαδημίας Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει: '' Eύχομαι σε όλα τα παιδιά και στους αντιπάλους μας  να είναι υγιή και  χωρίς τραυματισμούς, να μπορέσουν  να διασκεδάσουν  το παιχνίδι τους και να εκπληρώσουν τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς στόχους που έχουν θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε  τους χορηγούς μας που στηρίζουν και την  φετινή μας προσπάθεια,  πού είναι οι: Abraco café, το catering  του Γιάννη  Κωτσόπουλου,  τον  Ευάγγελο Βισβίκη και την Ευτυχία Μπάρλου το γραφείο πολιτικών μηχανικών, τα φροντιστήρια ΠΡΟΣΗΜΟ,  το Καφεκούτι, το δίκτυο 10 καταναλωτικών αγαθών του Σάκη Γιακουμάτου, τον Χρήστο Πανίτσα με το πετρέλαιο θέρμανσης, τις τσάντες και  αξεσουάρ Doca του Παναγιώτη Κολιοπούλου και τα ταξίμετρα-ταχογράφοι του Γρηγόρη Παλούμπη. 

Τέλος καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν το Σαββάτο στο Κουκούλι και να υποστηρίξουν τα παιδιά μας ώστε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη ''.

Ο προπονητής των '' πράσινων ''  Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει εμφανώς δυσαρεστημένος: ''Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια την δυσαρέσκεια μας στο γεγονός ότι  δεν έχουμε τα  περιθώρια να κάνουμε φιλικά στην πόλη μας με  άλλες ομάδες εκτός Πατρών,  μιας και καμία ομάδα δεν έρχεται να μας βοηθήσει και παίξουμε  φιλικό στην πόλη μας. 

Μάλιστα σταματήσαμε να πηγαίνουμε μόνον εμείς στις έδρες τους από την στιγμή που δεν υπήρχε ανταπόκριση. Πάμε μόνον σε όσους έρχονται στην Πάτρα. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκφράσουμε και δημόσια την δυσαρέσκεια μας, γιατί αυτό έχει επιπτώσεις και στο ίδιο το άθλημα. 

Η ανάπτυξη δεν είναι μόνον στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Εάν χαθεί η περιφέρεια οι συνέπειες θα είναι για όλους μας, όχι μόνον για τους απομακρυσμένους συλλόγους της χώρας. 

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να πορευτούμε μόνοι μας και εκ των ενόντων, ώστε  το  φετινό νεανικό σύνολο των παικτών μας να μπορέσουμε να το φέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε αγωνιστικό επίπεδο παρόμοιο ενός πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας''.


No comments