Νέκταρ νίκης, πανηγύρι στα αποδυτήρια και πάρτυ στο ξενοδοχείο για τους Δημήτρηδες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέκταρ νίκης, πανηγύρι στα αποδυτήρια και πάρτυ στο ξενοδοχείο για τους Δημήτρηδες !

 





Μοναδικές στιγμές για την ΑΕΚ μετά από το ματς στο οποίο ο εορτάζων Δημήτρης Τζηράς ήταν πρώτος σκόρερ με 8 τέρματα, κερνώντας χαρά τους φίλους του και γκολ τους αντιπάλους του.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, ασφαλώς, στα αποδυτήρια ενώ στο ξενοδοχείο οργανώθηκε ένα μίνι πάρτυ για τους Δημήτρηδες, Δημητρούλια-Καφφάτο-Τζηρά και τον Κοτσιώνη που είχε γενέθλια.

Οι Γάλλοι συνεχάρησαν ιπποτικά την ΑΕΚ, μάλιστα αρκετοί φίλαθλοι της Νιμ έφθασαν μέχρι την πρώτη σειρά στις κερκίδες ώστε να πούν '' μπράβο '' στους παίκτες της ελληνικής ομάδας.

Στη Συνέντευξη Τύπου, οι της Νιμ παραδέχθηκαν ιπποτικά την εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ και τη συνεχάρησαν ενώ αναγνώρισαν ότι η '' σταχτοπούτα '' της διοργάνωσης '' έδειξε καρδιά και ψυχή μέχρι το τέλος ''.

Μαζί με τον Σταμάτη Παπασταμάτη, επικοινώνησαν με την αποστολή της ΑΕΚ τόσο ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου όσο και ο Ειδικός Γραμματέας της Ενωσης Ανδρέας Παπασταμάτης, που είπαν σε τεχνικό τιμ και παίκτες ότι '' τους έκαναν υπερήφανους για την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο ''. 

No comments