Καρασαββίδης: «Ικανοποίηση, αλλά και πίκρα για το αποτέλεσμα, το πιστεύαμε - Οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτούς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: «Ικανοποίηση, αλλά και πίκρα για το αποτέλεσμα, το πιστεύαμε - Οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτούς»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού υπερέβαλαν εαυτούς στο εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ (18-18), υπογράμμισε στο olympiacossfp.gr ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Καρασαββίδης, ο οποίος τόνισε ακόμα ότι μένει ικανοποίηση, αλλά και πικρία για το αποτέλεσμα στην ομάδα του, που πίστευε στην νίκη.

Ανέφερε: «Ήταν ένας ματς, που έχει μόνο μία λέξη για να το περιγράψω: οι παίκτες του Ολυμπιακού! Τα παιδιά ήταν πολύ παραπάνω από τακτικές, από ετοιμότητα, από οτιδήποτε. Υπερέβαλαν εαυτούς. Η ομάδα, κατά τη γνώμη μου, είναι στο 70%, έχουμε και καινούργιους παίκτες και φαίνεται, ότι στην επίθεση ακόμα έχουμε... θέμα. Οι παίκτες, όμως, το ξεπέρασαν αυτό μ' έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό και έναν τερματοφύλακα κόντρα στον οποίο δεν βρήκαμε λύση σε πολλά σημεία του αγώνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να τρέξουμε περισσότερο, κάτι που δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν τρέξαμε. Μια ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μονταριστεί στην επίθεση. Υπάρχει ικανοποίηση, αλλά και πίκρα για το αποτέλεσμα. Το πιστεύαμε. Είμαστε στον Ολυμπιακό, η εμφάνιση έρχεται δεύτερη. Στον Ολυμπιακό παίζεις για να κερδίσεις και παίζεις για το πρωτάθλημα».

No comments