Χόρβατ: «Θα παρακολουθήσω την ΑΕΚ στο European League - H Ελλάδα είναι απίστευτη, θέλω να την επισκεφθώ και ως τουρίστας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χόρβατ: «Θα παρακολουθήσω την ΑΕΚ στο European League - H Ελλάδα είναι απίστευτη, θέλω να την επισκεφθώ και ως τουρίστας»


Ένα από τα «βαριά» ονόματα του παγκόσμιου χάντμπολ, ο Ζλάτκο Χόρβατ, συμμετέχει με την φανέλα της Μέταλουργκ στο τουρνουά «Α. Παπασταμάτης». Το greekhandball.com συνομίλησε με τον 36χρονο Κροάτη δεξιό εξτρέμ, ο οποίος πέτυχε 9 τέρματα στην σημερινή (04/09) νίκη της ομάδας της Β. Μακεδονίας επί του Διομήδη Άργους και ο οποίος αμέσως μετά το ματς είχε διάλογο με τον σταρ της ΑΕΚ, Κριστιάν Ουγκάλντε.

Δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Όλα είναι τέλεια εδώ, η διοργάνωση είναι πολύ καλή, οι ομάδες είναι καλές, ο καιρός είναι καλός. Θα θέλαμε να έχουμε και τους αδελφούς Νιόκας στην διάθεσή μας, αυτό θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα, όμως παρ' όλα αυτά ευχαριστιόμαστε το τουρνουά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε, πάντως, τομείς του παιχνιδιού μας. Χθες δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Είναι πολύ θετικό ότι δοκιμάζουμε σε αυτό το τουρνουά τις δυνάμεις μας, γιατί έχουμε υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν. 

Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα και θα είναι ο δυσκολότερος αντίπαλός μας. Γνωρίζω παίκτες του ρόστερ της ΑΕΚ, και βεβαίως τον φίλο μου, Κριστιάν (Ουγκάλντε). Θα την παρακολουθήσω στο European League την προσεχή περίοδο. Την περασμένη σεζόν, ωστόσο, δεν παρακολούθησα παιχνίδια της στο European Cup. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, αγωνίστηκα πριν από χρόνια επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας και έχω αγωνιστεί επίσης και με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας για προκριματικά. Μακάρι κάποια στιγμή να έρθω στην χώρα σας και ως τουρίστας. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο πηγαίνω στην Κροατία και έτσι δεν έχει τύχει να επισκεφθώ την Ελλάδα ως τουρίστας, όμως το θέλω πολύ. Είναι όλα απίστευτα εδώ, ειδικά στην Αθήνα, έχετε πολιτισμό και ιστορία».

No comments