Όλοι οι προπονητές των τμημάτων του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλοι οι προπονητές των τμημάτων του Δούκα

Ο Δούκας, μέσω ανακοίνωσής του, γνωστοποίησε τα ονόματα όλων των προπονητών που θα κατευθύνουν τα τμήματα χάντμπολ, από το ανδρικό έως τα προμίνι.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δούκα:


«Έχοντας όλα του τα προπονητικά ''όπλα'' στη… φαρέτρα του, ο χαντμπολικός ΑΣΕΔ ''θωρακίζεται'' και ετοιμάζεται για τις νέες του επιτυχίες. Οι ιθύνοντες του τμήματος ήρθαν σε συμφωνία με τους τεχνικούς που θα στελεχώσουν το τμήμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι λοιπόν, στην ανδρική ομάδα παραμένει για μια ακόμα σεζόν ο Κωστής Μπούνας που μαζί με το νέο του συνεργάτη, τον Στάθη Ζαμπούνη επενδύουν σε ένα πρότζεκτ νέων ταλαντούχων και έμπειρων αθλητών με στόχο να δημιουργήσουν έναν ανταγωνιστικό ΑΣΕΔ στο Πρωτάθλημα της Handball Premier τη σεζόν 2021-2022.

Οι Παίδες Πρωταθλητές έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο δυο σεζόν στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και πλέον ''βάζουν πλώρη'' για τις εφηβικές τους μάχες! Στο ''τιμόνι'' της ομάδας παραμένει ο άκρως επιτυχημένος Κώστας Τσαβδαρίδης που μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του βάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στοχεύοντας μόνο σε νέες επιτυχίες.

Ο ρόλος του ''Τσαβ'' στον Σύλλογο παραμένει ''διττός'', αφού ο ίδιος θα έχει και την προπονητική επίβλεψη του τμήματος των Παμπαίδων Α’ το οποίο θα αναλάβει ο αθλητής του ανδρικού τμήματος, Διογένης Αποστολίδης.

Ο Δήμος Σαμαράς τώρα παραμένει για μια ακόμα σεζόν στην ''οικογένεια'' του ΑΣΕΔ αναλαμβάνει το παιδικό τμήμα του Συλλόγου ενώ η ''αιώνια έφηβη'' Μαρία Τρομπέτα θα καθοδηγεί τους Παμπαίδες Β’ και τα Μίνι – Προμίνι του Συλλόγου μας έχοντας στο πλευρό της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Με την ίδια προπονητική ''συνταγή'' και φιλοσοφία, το ίδιο όραμα και κυρίως την ίδια αγάπη για το άθλημα του Χάντμπολ, ο Δούκας παραμένει ισχυρός προπονητικά και μαζί με τους αθλητές των τμημάτων είναι έτοιμος να ''χτίσει'' τις νέες γενιές των πρωταθλητών!

Είναι δεδομένο ότι οι ''μπλε'' επενδύουν στην ανάπτυξη του αθλήματος και οι κινήσεις σε προπονητικό επίπεδο αυτό αποδεικνύουν. Άλλωστε, ζητούμενο για όλους είναι η… διάρκεια με τον ΑΣΕΔ να είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα και τα επόμενα χρόνια».

No comments