Οι ξένες αθλήτριες στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ξένες αθλήτριες στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ


Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας,  δίνει χρόνο στον προπονητή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πελεκίδη, ώστε να δουλέψει με τις ξένες αθλήτριες του Δικεφάλου του Βορρά, προκειμένου να ενταχθούν καλύτερα στις απαιτήσεις του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς, ορισμένες είναι σαφές ότι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Νίκολιτς και Καγιούμοβα είναι '' παλιές '' πλέον στον ΠΑΟΚ ενώ από τις νεοφερμένες, οι Μπουράτο, Τασέφσκα, Βέτκοβα έχουν προσαρμοσθεί, σχετικά, γρήγορα.

Η Γκλομπάρεβιτς που προέρχεται από τραυματισμό τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει πλήρως και η Βινιούκοβα η οποία  πήγε  τελευταία από όλες στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να φθάσουν το επίπεδο ετοιμότητας των συναθλητριών τους και ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους.

Χρονικός ορίζοντας για τον ΠΑΟΚ είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη με την ισλανδική Βεστμαναέβιαρ για τον δεύτερο γύρο του  EHF European Women's Cup .

'' Δουλεύουμε ώστε να βοηθήσουμε τις ξένες αθλήτριες μας να έλθουν στο σημείο όπου μπορούν να είνα, θα κάνουμε φιλικά παιχνίδια ώστε να είμαστε σε εγρήγορση παρά την απουσία 6 αθλητριών μας με την Εθνική ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο '' είπε στο greekhandball.com ο Δημήτρης Πελεκίδης.

No comments