'' Πολύ ισχυρό χαρτί η Ζενέλι '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πολύ ισχυρό χαρτί η Ζενέλι ''

Με το '' καλημέρα '', η 21χρονη Ερικα Ζενέλι επιβεβαίωσε την εκτίμηση ότι θα μπορούσε να βοηθήσει με τρόπο ουσιαστικό το Πανόραμα, στο οποίο εντάχθηκε για την φετινή σεζόν, με μορφή δανεισμού από το Καματερό, όπου ανήκει.

Η Ζενέλι πέτυχε 12 γκολ απέναντι στην Προσοτσάνη, κυρίως ωστόσο έδωσε λύσεις ως ίντερ με τα σουτ που έκανε ενώ πρόσθεσε ποιότητα με την παρουσία της.

'' Είναι δυνατή όχι μόνο επιθετικά αλλά και αμυντικά, είναι πολύ ισχυρό χαρτί για το Πανόραμα, πολύ συνεργάσιμη, εξαιρετικά σοβαρή και έχει μεγάλες προοπτικές '' σχολίασε η προπονήτρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ελλη Κουμιτσάρσκα για την διεθνή αθλήτρια στο greekhandball.com 

Ντεμπούτο με το Πανόραμα και για την 23χρονη Χριστίνα Εμμανουηλίδου, η οποία όπως και η Ζενέλι έπαιζε πέρσι στην Βέροια 2017. 

Η Χριστίνα ήταν θετική, όχι τόσο παραγωγική όσο η Ερικα, αλλά, τα καλύτερα είναι μπροστά της.

'' Πιστεύω πολύ στην Εμμανουηλίδου, έχει να μας δώσει πολλά, καθώς, καθημερινά λιώνει στη δουλειά στο γήπεδο, έχει παιχνίδια στα πόδια της, διαπιστωμένη αξία και περιμένω ότι θα επαναλάβει με εμάς την απίστευτη σεζόν που είχε πρόπερσι με την Αρτα '' μας είπε η Ελλη.

Πρώτη εμφάνιση και για την 21χρονη Ευγενία Σαμολαδά, η οποία όμως χρειάζεται περισσότερο χρόνο επανένταξης καθώς είχε μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Μάρτιο, καθώς είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Εως τον Δεκέμβριο, το Πανόραμα θα αγωνίζεται χωρίς την Λένα Τσαουσίδου, καθώς θα πρέπει να ανταποκριθεί στις σπουδαστικές-εκπαιδευτικές υποχρεώσεις της οι οποίες εύλογα, λόγω πανδημίας, είχαν μείνει πίσω. 

No comments