Ιστορική πρόκριση για την ευρωπαία Δράμα! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιστορική πρόκριση για την ευρωπαία Δράμα!

Ιστορική πρόκριση -και μάλιστα με ανατροπή- στον δεύτερο γύρο του EHF European Cup πέτυχε η Δράμα, απέναντι στην RK Sloboda (24-17), στην πρώτη της παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Οι Δραμινοί είχαν ηττηθεί με 29-23 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη, όμως η δίψα της ομάδας για διάκριση και το πάθος των παικτών του Σάκη Βαλαβάνη οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με το οποίο γράφτηκε μία «χρυσή» σελίδα για την Δράμα.

Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης το προβάδισμα (το πρώτο ημίχρονο έληξε 12-9). Στο δεύτερο μέρος διηύρυναν την διαφορά στο σκορ και χάρη στην ψυχραιμία, στην αποτελεσματικότητα και στην αποφασιστικότητα του συνόλου, η Δράμα πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση.

Η Δράμα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Διομήδη Άργους. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 16 ή 17 Οκτωβρίου και η ρεβάνς στις 23 ή 24 του ίδιου μήνα.

ΔΡΑΜΑ - RK SLOBODA 24-17

ΔΡΑΜΑ: Καφαντάρης, Μπουγκαρίνοβιτς 1, Νίκολιτς 7, Χαϊτίδης 2, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος, Τορνικίδης 1, Τοζακίδης, Τόσκας 10, Παπάζογλου, Καβαζής, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 3, Κρανιώτης, Σίνα

RK SLOBODA: Κάγιτς Ρ., Σούχονιτς 2, Οβτσίνα 7, Τζούκιτς, Μπαριακτάροβιτς 1, Κάγιτς Ζ., Νίκολιτς 2, Τζούροβιτς 2, Νουρκάνοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Μπούμπιτς, Μπόροζαν 1, Μίλκουνιτς 1, Μοϊσίλοβ, Μπέσιτς 1, Τζούσιτς

Διαιτητές: Nτόρου - Ράντου (Ρουμανία), Δίλεπτα: 3 - 5 (Αποβολή του Σούχονιτς στο 51:38), Πέναλτι: 0/2 - 6/6


No comments