Ανοιγμα για χάντμπολ στη Μήλο από εργάτη του αθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανοιγμα για χάντμπολ στη Μήλο από εργάτη του αθλήματος

 


Στον τρίτο χρόνο του, ως αναπληρωτής γυμναστής σε σχολεία του νησιού ( φέτος είναι στα 3 Δημοτικά ), ο Σωτήρης Τοντόροβιτς, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο χάντμπολ, προπονητής ανάπτυξης σε αθηναϊκές ομάδες για αρκετά χρόνια, προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα χάντμπολ στη Μήλο.

Ο Παμμηλιακός, δίνει στον Τοντόροβιτς την ευκαιρία να αναπτύξει το χάντμπολ στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί και εκείνος από την πλευρά του είπε στο sportcyclades.gr : '' Τα παιδιά του Παμμηλιακού έως τώρα παίζουν ποδόσφαιρο και κάνουν στίβο και πλέον φιλοδοξούμε να τους προσφέρουμε μία εναλλακτική λύση. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τα παιδιά και ελπίζουμε ότι σε αυτό το ξεκίνημα θα έλθουν κοντά μας, έστω με προπονήσεις κατ΄αρχήν σε ανοιχτούς χώρους. Δεν θέλουμε να πάρουμε παιδιά από το ποδόσφαιρο, αλλά, να προσφέρουμε την ευκαιρία της γνωριμίας τους με ένα άλλο άθλημα, ώστε να έχουν μία εναλλακτική αν στη συνέχεια δε μείνουν στο ποδόσφαιρο. Προσφέρεται το χάντμπολ για τα παιδιά και τους δίνουμε πλέον την ευκαιρία να το γνωρίσουν ''.

Σύμφωνα με τον Σ.Τοντόροβιτς, η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει ένα παιδί είναι έως την ΣΤ΄Δημοτικού ενώ χωρίς να αναφέρει όνομα, επεσήμανε ότι υπάρχει διεθνής αθλητής της ΑΕΚ ο οποίος είχε ως μαθητής της Β΄Γυμνασίου την πρώτη επαφή του με το χάντμπολ.

'' Ολη η νεολαία της Μήλου θέλουμε να ασχολείται με τον αθλητισμό και το χάντμπολ προσφέρει μία επιπλέον ευκαιρία στα παιδιά του νησιού '' προσέθεσε ο κ.Τοντόροβιτς.

Σημειώνεται ότι ο Παμμηλιακός έχει, ακόμα, τμήματα μπάσκετ και ρυθμικής γυμναστικής.

No comments