Ανανιάδης: «Στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό - Μας μένει πικρία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανιάδης: «Στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό - Μας μένει πικρία»

Η Πυλαία δεν είχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησής της με αντίπαλο την Δράμα (ήττα με 29-31) καθαρό μυαλό, τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής της, Μπάμπης Ανανιάδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι μένει πικρία στην ομάδα, εξαιτίας του αποτελέσματος.

Ανέφερε: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι και ότι θα έπαιζε ρόλο ποιά ομάδα θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της. Είχαμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, στο οποίο με επιμέρους 6-0 η Δράμα εκμεταλλεύτηκε τις βεβιασμένες επιθέσεις και τα λάθη μας και πέρασε μπροστά στο σκορ. Πιέσαμε στην άμυνά μας, φτάσαμε και περάσαμε πάλι μπροστά στο σκορ, αλλά στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό σε άμυνα, αλλά και στις επιθετικές μας επιλογές, για να τελειώσουμε το παιχνίδι. 

Μας μένει μια τεράστια πικρία, που δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ελπίζω ο τραυματισμός του Γιάννη Μπάτζιου να μην είναι σοβαρός, θα εκτιμηθεί αύριο η κατάστασή του. 

Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη έδρα, αυτή της Νάουσας, θα είναι ο τέταρτος αγώνας μας μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Δράμας και συγχαρητήρια για την νίκη».

No comments