Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ανάπτυξης, δεκτή η παραίτηση Παπαχαρτοφύλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ανάπτυξης, δεκτή η παραίτηση Παπαχαρτοφύλη

 



Το Δ.Σ. της ΟΧΕ αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του Στάθη Παπαχαρτοφύλη από την Επιτροπή Ανάπτυξης (ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας είχε λάβει γνώση από τις 4 Ιουλίου για τη συγκεκριμένη παραίτηση που είχε τεθεί στη διάθεση του ) και προχώρησε στην ανασυγκρότηση  της Επιτροπής  με Πρόεδρο το μέλος του Δ.Σ. Κώστα Βιολιτζή ( και επανακάμψαντα, εφόσον δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του ) και μέλη τους Φραγκίσκο Ζαλώνη (Ειδικό Γραμματέα ΟΧΕ), Γιάννη Καραμπίνα (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ), Κώστα Σταματιάδη (μέλος ΔΣ ΟΧΕ), Γιάννη Αμπατζίδη (αναπληρωματικό μέλος ΔΣ ΟΧΕ) και Γιάννη Κιούση.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης, αναφερόμενος στα δεδομένα που κατέστησαν ανέφικτη τη συνέχιση της παρουσίας του ως μέλους της Επιτροπής Ανάπτυξης, καθώς, δεν υπήρχαν πλέον οι προϋποθέσεις παραγωγικής και ουσιώδους προσφοράς από μέρους του, με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία του, έκανε σαφή τα εξής ; 

"Ανεξάρτητα από την παραίτηση μου, που τέθηκε εδώ και ενάμιση μήνα στη διάθεση του Προέδρου της ΟΧΕ, είχα από πριν ενημερώσει εδώ και καιρό τον καλό μου φίλο και Πρόεδρο της ΕΑΠ Κώστα Βιολιτζή, ότι τα καθήκοντα μου ως διευθυντής χειροσφαίρισης της ΑΕΚ, ιδιαίτερα φέτος με τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του EHF European League, όπως κι αυτά του Προέδρου του προγράμματος ανάπτυξης του Forum Club Handball, είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Γκαντή, το Δ.Σ. της ΟΧΕ και τους συναδέλφους στην επιτροπή για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εύχομαι καλή συνέχεια στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει."


No comments