Το '' μίνι σήριαλ '' τέλειωσε, Τριανταφυλλίδης στον ΠΑΟΚ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το '' μίνι σήριαλ '' τέλειωσε, Τριανταφυλλίδης στον ΠΑΟΚ...

 


Ακόμα μία επιβεβαίωση για το greekhandball.com , η μεταγραφή του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη στον ΠΑΟΚ, από τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο 22χρονος αριστερός ίντερ, ύψους 1.95 μ., ένας εξαιρετικός και φιλόδοξος αθλητής, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Ημαθίας και τη σεζόν 2019-2020 αγωνίσθηκε στην Πυλαία ενώ στην τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν και πάλι στον Φίλιππο.
Διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων, ο Τριανταφυλλίδης ήταν μεταγραφικός στόχος για τον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο, δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή στις οικονομικές παραμέτρους, στις συζητήσεις με τον Φίλιππο.

Μετά από σειρά διαπραγματεύσεων, στάθηκε δυνατό να υπάρξει συμφωνία και έτσι ο Τριανταφυλλίδης θα συνεχίσει, στη σεζόν 2021-2022 στον ΠΑΟΚ.

Σε δήλωση του, ο Τριανταφυλλίδης είπε μεταξύ άλλων ότι '' είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ενός συλλόγου με ιστορία ο οποίος καταφέρνει να πρωταγωνιστεί επί σειρά πολλών ετών '' ενώ προσέθεσε ότι οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς του.


No comments