Επιβεβαίωση : Η σπουδαία Ρωσίδα πίβοτ Βέτκοβα στον ΠΑΟΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβεβαίωση : Η σπουδαία Ρωσίδα πίβοτ Βέτκοβα στον ΠΑΟΚ !

 


 


Ηλθε λοιπόν και η ώρα των ανακοινώσεων για τον ΠΑΟΚ και των επιβεβαιώσεων για τις αποκλειστικότητες στο ρεπορτάζ του greekhandball.com 

Ο ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε την συμφωνία για την οποία σας είχαμε πληροφορήσει την περασμένη εβδομάδα, με την σπουδαία Ρωσίδα πίβοτ,  Αικατερίνα Βέτκοβα που άφησε το τουρκικό πρωτάθλημα  και την Κασταμονού ( νωρίτερα είχε πολυετή καριέρα σε Ρουμανία και Γαλλία ) για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η 35χρονη ( γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1986 ), αθλήτρια ύψους 1.82 μ. είναι διεθνής και έχει κατακτήσει στα 21 χρόνια της καριέρας της χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009, χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009 και το Τσάμπιονς Λιγκ το 2008 με την Ζβενιγκόροντ και το 2016 με την CSM Βουκουρέστι. 

Για να μη...ξεχνιόμαστε, αναφορικά με τα στοιχεία του ρεπορτάζ μας, προφανώς από λάθος πληροφόρηση που είχαμε, σημειώσαμε ότι έρχεται στον ΠΑΟΚ χρυσή Ολυμπιονίκης ενώ το ακριβές είναι ότι πρόκειται για Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ισως, η διαφορά ( πρακτικά ) είναι μικρή, αλλά, το λάθος είναι λάθος και ζητούμε συγγνώμη για αυτό, γιατί μας αρέσει το ακριβές και ορθό.   

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Βέτκοβα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: 

«Είμαι πολυ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Μια νέα πρόκληση της καριέρας μου, που περιμένω να ξεκινήσει πως και πως. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Μια χρονιά με υψηλούς στόχους πλησιάζει και ανυπομονώ να ξεκινήσει, ώστε να βρεθούμε στην κορυφή!»


No comments