Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο για τον '' Γιούγκο '' του '' Βασιλιά ''.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο για τον '' Γιούγκο '' του '' Βασιλιά ''....

 


Το greekhandball.com είχε αναφερθεί στην προοπτική να δυναμώσει ο Φίλιππος Βέροιας με ακόμα έναν '' Γιούγκο '', τον  ελπιδοφόρο μάλιστα και διεθνή με τις '' μικρές '' Εθνικές ομάδες της  Σερβίας και να που ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Ημαθίας, ο Βούτσκο Μρβόβιτς, περιφερειακός που έπαιζε στην πατρίδα του με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Μάλιστα, τον  Δεκέμβριο του 2018 ο Μρβόβιτς είχε παίξει σε φιλικό με την Εθνική Εφήβων της Σερβίας ενάντια στην Εθνική Εφήβων Ελλάδας στο Φιλίππειο και από τότε τον είχαν '' τσεκάρει '' από τον '' Βασιλιά '', καθώς, ο ύψους 1.98 μ. αθλητής, με 31 διεθνείς συμμετοχές με Εφήβους και Νέους, λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πατρίδας του.

Φαίνεται ότι αυτή η εμπειρία έμεινε αξέχαστη στον νεαρό αθλητή που έχει ως προφίλ στο λογαριασμό του στο facebook, φωτο από εκείνο το ματς με την Ελλάδα στη Βέροια...

Πλέον, ο Φίλιππος έχει 5 ξένους αθλητές και υπόσχεται και συνέχεια...

Στο δυναμικό του ανήκουν οι Μαυροβούνιοι Μούγιτς-Αγκοβιτς-Σόφρανατς, ο Ουκρανός Κριούτσκοφ και ο Σέρβος Μρβόβιτς.

Σε δηλώσεις του ο Μρβόβιτς παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα φιλόδοξος : «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στο δυναμικό του Φιλίππου. Σίγουρα, είναι μια νέα και σπουδαία εμπειρία για μένα. Μια καινούρια σελίδα στη ζωή μου και την επαγγελματική μου καριέρα. Προσχωρώ στον Φίλιππο με την επιθυμία και την ελπίδα ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος και θα ανέβουμε στο θρόνο. Ο Φίλιππος είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και αξίζει τα καλύτερα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.»


No comments