Με κοινοτική αθλήτρια μιλά ο ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με κοινοτική αθλήτρια μιλά ο ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

 


Ζωηρό είναι το ενδεχόμενο να ενισχυθεί με κοινοτική αθλήτρια ο ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, που θα αγωνισθεί με αυτή την ονομασία στην Α1 Εθνική Γυναικών και στην περίοδο 2021-2022.

Οχι, δεν μεταβλήθηκαν ξαφνικά τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, ούτε πήρε...προκαταβολή από τα χρήματα του στοιχήματος ( Σ.Σ. θα έχει ενδιαφέρον αν, πότε, πως και πόσα θα δοθούν...)...

Συνέπεσε, ωστόσο, να υπάρχει κοινοτική αθλήτρια η οποία ήλθε για να εργασθεί στην Ελλάδα και στην πατρίδα της έπαιζε χάντμπολ, σε επίπεδο όπου αν μη τι άλλο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ( τουλάχιστον ) χρήσιμη για τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού.

Τίποτα δεν είναι βέβαιο, αλλά, καταβάλλεται σχετική προσπάθεια. 

Με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν θα διαταραχθούν οι, εξ αντικειμένου γνωστές, ισορροπίες για τη λειτουργία της ομάδας, που είναι αμιγώς ερασιτεχνική, κατά κυριολεξία ως προς τις οικονομικές σχέσεις της με τις αθλήτριες....

Προς το παρόν, για την ομάδα καταγράφεται αποδυνάμωση, καθώς, επέστρεψε στη Νέα Ιωνία, όπου ανήκει, η Σαραντάκου, αλλά, ας μην αποκλεισθεί η μεταγραφική προσθήκη για την κοινοτική αθλήτρια.

No comments