Το μήνυμα του Ανανιάδη για την πρόκληση... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το μήνυμα του Ανανιάδη για την πρόκληση...




Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Πυλαίας Μπάμπης Ανανιάδης έδωσε το δικό του στίγμα για τη νέα σεζόν, με αφορμή την φωτογράφιση της : 

'' Θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.  Πέρυσι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε αρκετά . Θέλω να πιστεύω, ότι αφήνουμε πίσω τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και σιγά σιγά γυρίζουμε πισω στην καθημερινότητα. Η προετοιμασία κυλάει ομαλά ,οι παίκτες μου αρχίζουν και καταλαβαίνουν, το τι ζητάω από τους ίδιους στο γήπεδο αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μπαίνουμε πλέον σε πιο αγωνιστικούς ρυθμούς , μέσα στην εβδομάδα η ομάδα θα δώσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια . Κάθε μέρα μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη . Θα δώσουμε τα πάντα, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει και φέτος τους στόχους της . 
Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας  , παίρνουμε μέρος σε ευρωπαϊκό αγώνα . Για μας είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση αυτά τα 2 παιχνίδια . Ο  στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί , να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο  και στο τέλος να πάρουμε, ότι μας αναλογεί . Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ μεγάλη δίψα για τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα ήθελα, να προσκαλέσω τους φίλους της ομάδας, να στηρίξουν έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια , η στήριξη τους θα είναι σημαντική '' .

No comments