Εμμανουήλ στον Φίλιππο, που ξεκίνησε αλλά ψάχνει προπονητή... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εμμανουήλ στον Φίλιππο, που ξεκίνησε αλλά ψάχνει προπονητή...

 


Μαζί με τον 19χρονο πίβοτ Κώστα Κυριακίδη, μετακινείται από τον ΠΑΟΚ στον Φίλιππο Βέροιας, στο πλαίσιο της συμφωνίας για Τζωρτζίνη-Τριανταφυλλίδη και ο 20χρονος ίντερ Αντώνης Εμμανουήλ που θα ενισχύσει τον '' Βασιλιά '' την περίοδο 2021-2022.

Ηδη από χθες, ο Φίλιππος Βέροιας ξεκίνησε στο ΔΑΚ Βικέλας την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με την “πρώτη” επίσημη προπόνηση του ανδρικού τμήματος, κάτω από τις οδηγίες και την επίβλεψη του γυμναστή ( με ειδικότητα χάντμπολ ) Μάριου Κατικαρίδη και του Ανέστη Δομπρή που μένει προς το παρόν ως υπηρεσιακός τεχνικός μετά την διακοπή της συνεργασίας με τον Κώστα Τούτση του οποίου ήταν συνεργάτης. 

Ποιός θα είναι ο νέος προπονητής του Φίλιππου ; 

'' Δεν θα βιασθώ '' μας είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φύκατας, ο οποίος μαθαίνουμε ότι δεν πρόκειται να κλείσει προπονητή στα αμέσως επόμενα 24ωρα καθώς μελετά προς το παρόν τις προτάσεις που έχει από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Γιώργος Φύκατας θα μελετήσει τις προτάσεις που έχει, για 7 υποψήφιους προπονητές και θα καταλήξει στη λύση που θεωρεί πλέον ενδεδειγμένη και ρεαλιστική για τον Φίλιππο.


No comments