Δημητρούλιας : '' Να τι θέλω να αλλάξουμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας : '' Να τι θέλω να αλλάξουμε...''

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας ήταν σαφής τόσο σε όσα είπε στο greekhandball.com  όσο και στην ομιλία του προς τους παίκτες του.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός, μας επεσήμανε : '' Νέο ξεκίνημα και επιβάλλεται να '' ξεχάσουμε '' την περσινή σεζόν καθώς μας περιμένουν καινούριες προκλήσεις. Αυτός είναι ο πρωταθλητισμός...Αξιολογώ την εφετινή αγωνιστική περίοδο ως την πιο προκλητική από όλες στην καριέρα μου στην ΑΕΚ και πιστεύω ότι με επιμονή και δουλειά, μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε αξιόπιστες εμφανίσεις στο επίπεδο του ευρωπαϊκού θεσμού όπου θα αγωνισθούμε. Μας περιμένει μία απαιτητική σεζόν ''.

Εστιάζοντας στις προσδοκίες που έχει από τους παίκτες του, ο Δημήτρης Δημητρούλιας τους είπε στην ομιλία του : '' Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω και πάλι. Ελπίζω να γεμίσατε μπαταρίες στο διάστημα της άδειας σας. Μας περιμένει δουλειά, καθώς, θέλω σε αυτή τη σεζόν να επενδύσουμε περισσότερο στην άμυνα και στη σταθερότητα μας. Είμαστε μία αμιγώς επιθετικογενής ομάδα, αλλά, για το βήμα παραπάνω πρέπει να σταθεροποιήσουμε τα αμυντικά χαρακτηριστικά μας. Είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ''.


Το τεραίν της αίθουσας Κασιμάτης '' έλαμπε '' καθώς είχε καθαριστεί με επιμέλεια από πολυμελές συνεργείο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης ήταν μία ώρα πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού της ομάδας για την '' πρώτη '' στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να επιθεωρήσει τον χώρο και τις εγκαταστάσεις και να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν απολύτως έτοιμα, καθώς, δίνει σημασία ακόμα και στη λεπτομέρεια.
Παράλληλα, συνομίλησε με συνεργάτες του και μέλη της ομάδας ώστε να ρυθμίσει επιμέρους ζητήματα αλλά φυσικά και να καλωσορίσει έναν προς έναν όλους όσοι αποτελούν το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, κουβεντιάζοντας φιλικά μαζί τους, σαν πατέρας  που περνά σε όλους ακριβώς αυτό που θέλει να πρεσβεύει η ομάδα του, το οικογενειακό κλίμα...


No comments