Τριπλό χτύπημα από τον ΠΑΟΚ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τριπλό χτύπημα από τον ΠΑΟΚ...

 




Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση των μεταγραφών των Τάσου Τσαμουρίδη, Πέτρου Βαφείδη και Γιώργου Μπάρμπα, τις οποίες είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες το greekhandball.com

Ο 26χρονος πίβοτ Τάσος Τσαμουρίδης, που ξεκίνησε από την Κοζάνη, έπαιξε ξανά στον  ΠΑΟΚ στο διάστημα 2014-2017, κατακτώντας μάλιστα ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε ΧΑΝΘ, Φίλιππο Βέροιας, Φαίακα Κέρκυρας και Διομήδη Αργους. 

Για τον 25χρονο πίβοτ Πέτρο Βαφείδη, η μετακίνηση του από τον Αερωπό μετά από 12 χρόνια στην ίδια ομάδα, εξηγείται από την δήλωση του :

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την επιλογή που έκανα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μία καινούρια σελίδα ανοίγει για εμένα στον χώρο του αθλήματος. Έρχομαι σε μία ομάδα με βαριά φανέλα και όνομα, ».

Ο 39χρονος γκολκίπερ Γιώργος Μπάρμπας, διεθνής με την Ανδρών, έχει αγωνισθεί σε ΑΟ Ιωαννίνων, Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Ιωνικό Ν.Φ., Κορωπί, Βριλήσσια, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Δούκα, ΔΙΚΕΑ, Αερωπό, Αρη Νίκαιας και στην τελευταία σεζόν στην Ανόρθωση.

Εχει παίξει σε Κύπελλα Ευρώπης με Βριλήσσια, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Δούκα, Αερωπό, Ανόρθωση και θα ακολουθήσει η συμμετοχή του και με τον ΠΑΟΚ.



No comments