Η δικαίωση του αγωνιστή και το μήνυμα του... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η δικαίωση του αγωνιστή και το μήνυμα του...

 


O Λεωνίδας Ιωάννου αποδεικνύει, διαχρονικά, έμπρακτα ότι είναι πεισματάρης, δυνατός, αποτελεσματικός, σθεναρός άνθρωπος.

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές, για το καμάρι του, τον ΓΑΣ Καματερού, που πήρε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, καταλαβαίνεις την υπερηφάνεια, το παράπονο μα και το αίσθημα δικαίωσης αυτού του ανθρώπου.

Τα λόγια-μήνυμα καρδιάς του Προέδρου του ΓΑΣ Καματερού : 

'' Αυτός ο σύλλογος εδώ και μια δεκαετία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια πρωτ/τα κάνοντας περήφανους, τους ανθρώπους της πόλης, τους γονείς των παιδιών, και όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον θρύλο της πόλης, τον πολυνίκη σε γυναίκες και άντρες και με παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία χάντμπολ με συμμέτοχες σε final 4 κυπέλλου Ελλάδος και Παγκόσμια σχολικά πρωταθλήματα. Το να είσαι Πρόεδρος σε αυτόν τον θρύλο του αθλήματος είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη. Εύχομαι κάποια στιγμή να το αντιληφθούν όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως αυτοί που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον τόπο τους και στη νεολαία τoυ. Εμείς θα είμαστε εδώ να περιμένουμε τις εξελίξεις και να κρίνουμε ανάλογα. Οι απαιτήσεις πολλές κυρίως για τα παιδιά μας σε χώρους και υποδομές που αφορούν το άθλημα. Συγχαρητήρια ΓΑΣΚΑΡΑ, μπράβο πολλά γονείς που μας στηρίζεται τόσα χρόνια, μπράβο Menelaos Danilos  που η επιστροφή σου έφερε κύπελλα, μπράβο κοριτσάρες μας που έχετε το μικρόβιο των πρωταθλητών κληρονομιά . Συνεχίζουμε για τον επόμενο στόχο ξέροντας τον τρόπο μόνοι μας ή , εκτός και αν τους ξεκουνίσουμε ....KEEP WALKING ΓΑΣΚ ''.

No comments