Τα «Λυκάκια» διασκέδασαν μέσα στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα «Λυκάκια» διασκέδασαν μέσα στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό



Την ευκαιρία να αγωνιστούν μετά από πολύ καιρό είχαν τα τμήματα των Παμπαίδων Α' και Β' του Διομήδη Άργους. Τα «Λυκάκια» δοκίμασαν τις δυνατότητές τους σε μια σειρά φιλικών αγώνων που διεξήχθησαν χθες (10/07) στο κλειστό γυμναστήριο Μάνος Λοΐζος στη Νίκαια. Οι πολυπόθητοι αγώνες και η εξαιρετική διοργάνωση από τον Άρη Νίκαιας άφησαν ένα πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησης σε όλα τα παιδιά.

Ο προπονητής των Ακαδημιών του Διομήδη Άργους, Αντώνης Δάσκαλoς, σχολίασε: «Το Σάββατο πραγματοποιήσαμε τρία φιλικά στην Αθήνα με τον Άρη Νίκαιας, τον Ιδομενέα Χανίων καθώς και με την ομάδα του Φέρωνα Βέροιας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Άρη Νίκαιας και τον Γιάννη Γρηγοράκη που μας έστειλαν την πρόσκληση. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Παμπαίδες Α' και Β' της ομάδας μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξουν συνεχόμενους και δυνατούς αγώνες. Προτεραιότητές μας ήταν βέβαια η υγεία των αθλητών και η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και φυσικά η διασκέδασή τους στο παιχνίδι. 

Τα παιδιά θέλουν παιχνίδια και με τέτοιου είδους τουρνουά θα μπορούσα να πω ότι το μέλλον της ελληνικής χειροσφαίρισης παίρνει τα εφόδια, ώστε να πάει μπροστά. Πρέπει να δώσουμε βάση όλοι οι προπονητές και στις πιο μικρές ηλικιακές κατηγορίες, αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον στο άθλημα. Χρειάζονται την απόλυτη προσοχή και ενασχόλησή μας για την εξέλιξή τους και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους γυρίζουμε την πλάτη».

No comments