Μάλλιος: «Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ στον Διομήδη, δεν μ' αρέσει να χάνω» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: «Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ στον Διομήδη, δεν μ' αρέσει να χάνω»



Ο Χάρης Μάλλιος σχολίασε, στις δηλώσεις που παραχώρησε για τον λογαριασμό του Διομήδη Άργους στο Facebook, πως το επίπεδο στους «Λύκους» έχει ανέβει πολύ και αυτό τού δίνει κίνητρο, ώστε να δουλέψει περισσότερο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιστροφή του στην ομάδα.

Ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα που μαζί ζήσαμε τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της. Θα συναντήσω οικεία πρόσωπα με τα οποία υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, καθώς και κάποια καινούρια τα οποία αγαπάνε την ομάδα και φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της. Προσωπικά δεν μ' αρέσει να χάνω, όμως το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και αυτό με χαροποιεί γιατί μου δίνει κίνητρο και στόχο να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Είμαι ρεαλιστής, γνωρίζω που ήρθα και με σκληρή δουλειά, χωρίς πολλά λόγια, στην πορεία θα διαπιστώσουμε το ταβάνι της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ για τις προσπάθειες τους να επιστρέψω τον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Λαμπρακάκη, το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και το μέλος της διοίκησης των Λύκων Τάκη Ρέντα με τον οποίον μας συνδέουν τόσα πολλά! Εύχομαι υγεία σε όλους μας και να δούμε ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα χωρίς διακοπές, γιατί πια γνωρίζουμε τον τρόπο να μην συμβεί ξανά αυτό και να κριθούν τα πάντα εκεί που πρέπει, μέσα στο γήπεδο!»

No comments