Ο Βασίλης Τορνικίδης επέστρεψε στην Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Βασίλης Τορνικίδης επέστρεψε στην ΔράμαΟ 23χρονος Δραμινός δεξιός εξτρέμ, Βασίλης Τορνικίδης, θα φορέσει και πάλι την φανέλα της Δράμας, στην οποία αγωνιζόταν πριν πάρει μεταγραφή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο οποίο ανήκε για τέσσερα χρόνια.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δράμας:


«Επιστρέφει στο σπίτι του ο Βασίλης Τορνικίδης από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Κύπρου.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας στην Κύπρο όπου αγωνιζόταν ο Βασίλης Τορνικίδης επιστρέφει στον Bianco Monte Δράμα 1986. Ο διεθνής και με την Εθνική Νέων ανδρώθηκε στα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου μας με προπονητή τον Σάκη Βαλαβάνη, ο οποίος έδωσε το ''οκ'', για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή γνωρίζοντας την αγωνιστική ποιότητά του, αλλά και το ήθος του. Όλοι στον σύλλογο εκφράζουν την χαρά τους, γιατί όταν ένας αθλητής επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το χάντμπολ μετά την μεταγραφή του σημαίνει ότι δεν ξέχασε και αυτό σημαίνει πολλά. Βασίλη Τορνικίδη καλώς όρισες.

Σε δηλώσεις του ο παίκτης δήλωσε: Μετά από 4 χρόνια στην Κύπρο και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσω στην ομάδα που μού έμαθε το άθλημα και μ' έκανε να το αγαπήσω. Αισθάνομαι χαρούμενος που γυρνάω σε μια ομάδα που είναι οικογένεια και θέλω να τους ευχαριστήσω που δείχνουν εμπιστοσύνη στο άτομό μου. Τέλος, ελπίζω σε μια καλή χρονιά με υγεία και μια εξίσου καλή και ίσως καλύτερη χρόνια, όπως αυτή που ολοκληρώθηκε».

No comments