Επανένταξη υψηλών προσδοκιών στον Φαίακα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επανένταξη υψηλών προσδοκιών στον Φαίακα !

 


Την επανένταξη του Γιώργου Κολοβού στον Φαίακα Κέρκυρας, ανακοίνωσε η ομάδα του Ιονίου.

Ο αθλητής που γεννήθηκε στις  11/05/1998, ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 6 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ/εξτρέμ.  Σε ηλικία 18 ετών έφυγε για τη Γερμανία και την Eintracht Hildesheim και την επόμενη σεζόν επέστρεψε και έπαιξε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ  για να συνδυάσει σπουδές με αθλητισμό.

Πλέον τα τελευταία χρόνια βρίσκεται και πάλι στην Κέρκυρα και όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Φαίακα '' όλη η ομάδα πιστεύει σε αυτόν πως θα συμβάλει τα μέγιστα με το ταλέντο του στην επίτευξη του στόχου παραμονής ''.

Δηλώσεις Γιώργου Κολοβού :

'' Φέτος θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, γεμάτη εκπλήξεις καλές θέλω να πιστεύω…!!!Για εμένα είναι μια καθοριστική χρόνια επανένταξης στο χώρο του αθλήματος ,στόχος μου να βρω τα πατήματα μου ξανά το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να το πιάσω από εκεί που το άφησα. Ελπίζω να έχουμε μια ομαλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς και χωρίς προβλήματα με τον ιό όπως αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν , αναγκάζοντας μας να διακόψουμε την κανονική ροή του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να τα πούμε στα γήπεδα. See You Soon…….''.

No comments