'' Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει...''


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΩΡΑ”, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάκτηση του τρεμπλ από την ομάδα του.

Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά : 

''  Ήταν μια εξαντλητική χρονιά που προτεραιότητα στο μυαλό μου ήταν να γίνει η δουλειά , οπότε ακόμα δεν έχουν κάτσει όλα τα ευχάριστα στο κεφάλι μου όμως κι αυτό θα γίνει.  Όταν γράφεις ιστορία έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου για να απολαύσεις τους κόπους σου...Περάσαμε μία πολύ δύσκολη όσο και απαιτητική χρονιά και ειδικά το μομέντουμ του τραυματισμού του Πλάθα ήταν ιδιαίτερο για εμάς. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως μετά από πολλές αναποδιές και προβλήματα μας προέκυψε αυτό. Εκείνη τη στιγμή ήταν ο σημαντικότερος μας παίκτης σε άμυνα και επίθεση, καθώς επίσης μια προσωπικότητα που ισορροπούσε πολλά στο συνολικό πνεύμα της ομάδας ''.

Αναφερόμενος σε ζητήματα διαχείρισης ικανού αριθμού μεγάλων προσωπικοτήτων στην ομάδα, ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε : 

'' Είναι πολύ δύσκολο. Και πολλές φορές στο τέλος της μέρας είναι το κλειδί ανάμεσα στην φθορά και την αφθαρσία. Θέλω να πω, μπορεί να τα έχεις κάνει όλα τέλεια σε μια ομάδα σε επίπεδο δουλειάς αλλά και τακτικής προσέγγισης όμως, αν το «εγώ» από τις μεγάλες προσωπικότητες ξεπερνά τα όρια μπορεί να γκρεμιστεί το οικοδόμημα. Σε μια ομάδα όπως την φετινή λοιπόν αυτή η διαχείριση ήταν τεράστιας σημασίας. Τα πήγαμε καλά, κοιτάμε μπροστά και η καταξίωση της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να είναι μια σταθερή προτεραιότητα σε όποιον βρίσκεται στο τιμόνι της. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει εκπλήξεις που η πλειονότητα του ευρωπαϊκού χάντμπολ δεν περιμένει. Στο ρόστερ, θα γίνουν μικρές αναπροσαρμογές. Οι μεγάλες μεταγραφές θα είναι η επανένταξη των Ισπανών. Μπουκοβίνας και Ηλιόπουλος που ήλθαν κοντά μας,  είναι παίκτες που ταιριάζουν στο παιχνίδι της ΑΕΚ και τη δική σου φιλοσοφία. Το κοινό τους γνώρισμα είναι το μεγάλο πάθος και η αφοσίωση σε αυτό που κάνουν ''.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Παπασταμάτη, ο Δημήτρης Δημητρούλιας υποστήριξε : ''  Ο κ. Παπασταμάτης είναι ο άνθρωπος που οραματίστηκε κάτι τόσο μεγάλο και μέσα σε μια πενταετία στο χώρο το υλοποίησε. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους ''.

Αποκάλυψε και τι του αρέσει περισσότερο. Να είναι παίκτης ή προπονητής...

'' Δεν υπάρχει σύγκριση σε αυτό. Με διαφορά ο πάγκος, ήδη στα τελευταία μου παικτικά χρόνια σκεφτόμουν περισσότερο σαν προπονητής και παραδόξως , αν και ξεκίνησα πολύ νέος 33 χρονών, και σε ένα πάγκο που ως τότε ήταν ηλεκτρικός, δηλαδή αυτός του Διομήδη των επενδύσεων χωρίς τίτλους, ένιωθα άνετα σαν να το έκανα για χρόνια ''.




No comments