Ευχαριστήριο Πολίτικου ( και όχι πολιτικού...) πολιτισμού... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευχαριστήριο Πολίτικου ( και όχι πολιτικού...) πολιτισμού...


Ο Γιάννης Δημητρίου, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του γυναικείου χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας, θέλησε μέσω του greekhandball.com να διατυπώσει σκέψεις του για την διοργάνωση της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Είχε την καλοσύνη να μας στείλει τις σκέψεις του και τον ευχαριστούμε για την μαεστρική εμπιστοσύνη :    

'' Το final 6 Νεανίδων της Κοζάνης ανήκει πλέον στο παρελθόν, δεν μπορούμε όμως να μη σταθούμε σε κάποια σημεία που το σημάδεψαν.

1. Η οργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο και οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρά τις δυσκολίες της εποχής.

2.Το ανθρώπινο δυναμικό της ομοσπονδίας που βοήθησε σε όποια δυσκολία παρουσιάστηκε ,πάντα πρόθυμο και με ωραίο λόγο να δώσει λύσεις.

3.Τέλος θα σταθώ στον Κωνσταντίνο Φλώρο (τον κύριο Κώστα για όλους μας),τον άνθρωπο που από τον πρώτο τηλεφώνημα μέχρι το τελευταίο αντίο ήταν σε όλα δίπλα μας με χαμόγελο και όρεξη να βοηθήσει.

Αξίζει τα εύσημα ο σύλλογος Εθνικός Κοζάνης για την άρτια διοργάνωση ,ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Η ομάδα μας, ο ιστορικός Φίλιππος Βέροιας αγωνίστηκε με αθλήτριες από τα τμήματα νεανίδων , κορασίδων και παγκορασιδων  Α΄(4 Νεάνιδες,7 κορασίδες και 7 παγκορασίδες Α΄) δημιουργώντας ένα σύνολο αξιόμαχο και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον. Η ομάδα είχε μόνο ένα μήνα προετοιμασίας ως σύνολο και ένα επίσημο αγώνα ,αυτό μας δίνει ελπίδα και χαρά για το μέλλον ότι θα σταθούμε ισάξιοι απέναντι στις απαιτήσεις του αθλήματος.

Τέλος ,ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες ψυχική υγεία ,προς πείσμα των ημερών ,σωματική υγεία για να έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και αγάπη για τα παιδιά ως γνώμονα αρχής για ένα φιλόδοξο μέλλον ''.

No comments