Για 2-3 περιφερειακούς, με έμφαση στον πλέι μέικερ, κινείται η Δράμα - Τι δήλωσε ο Τογανίδης για την ευρωπαϊκή κλήρωση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για 2-3 περιφερειακούς, με έμφαση στον πλέι μέικερ, κινείται η Δράμα - Τι δήλωσε ο Τογανίδης για την ευρωπαϊκή κλήρωση


Ενισχυμένη αναμένεται να παρουσιαστεί την νέα σεζόν η Δράμα, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο EHF European Cup. 

Οι Δραμινοί προτίθενται να αποκτήσουν 2-3 περιφερειακούς και βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με Έλληνες αθλητές, όσο και με ξένους. Από την ομάδα της Δράμας, που είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει την προετοιμασία της γύρω στις 2 Αυγούστου, τονίζεται, μάλιστα, η ανάγκη να ενδυναμωθεί το σύνολο στην θέση του πλέι μέικερ. 

Από την άλλη, ο 23χρονος τερματοφύλακας, Ραφαήλ Μπέτζιος, επέστρεψε στον Φοίβο Συκεών. 

Αναφορικά με την κλήρωση για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις (σ.σ. η Δράμα κληρώθηκε με την RK Sloboda από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη), ο επικεφαλής της διοίκησης, Θόδωρος Τογανίδης, δήλωσε στο greekhandball.com: «Κληρωθήκαμε με μία ομάδα 60 ετών ιστορίας και με γήπεδο 5.000 θεατών. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την δυναμικότητά της, σίγουρα όμως προέρχεται από σχολή με παράδοση στο χάντμπολ και αν μπορούσαμε να επιλέξουμε, θα θέλαμε να αποφύγουμε ομάδες από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την Σερβία. Ήδη αναζητούμε βίντεο για το σκάουτινγκ, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να προκριθούμε, γιατί κάθε χρόνο βάζουμε πιο ψηλά τον πήχη. Ξέρουμε ότι στο ρόστερ τους είχαν την περασμένη σεζόν έναν Σέρβο, έναν Ρώσο και έναν από την Β. Μακεδονία, ωστόσο έχουμε χρόνο για να την μελετήσουμε πολύ καλύτερα».

No comments