Νούσια και Κωστοπούλου μιλούν στο greekhandball.com για τον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νούσια και Κωστοπούλου μιλούν στο greekhandball.com για τον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών



Η Βέροια 2017 θα επιδιώξει σήμερα (27/06, 18:00, ERTFLIX), απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην πόλη της Ημαθίας, να οδηγήσει την σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών σε τρίτη αναμέτρηση. Η ομάδα της Βέροιας χρειάζεται νίκη, ώστε να ισοφαρίσει σε 1-1, διαφορετικά ο Δικέφαλος του Βορρά θα στεφθεί Πρωταθλητής.

Η 27χρονη αριστερή εξτρέμ, Φωτεινή Νούσια, σχολίασε σχετικά στο greekhandball.com: «Σήμερα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε δει τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, να μειώσουμε τα λάθη μας και να καταθέσουμε ψυχή. Καλή τύχη και στις δυο ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Από την άλλη, η 26χρονη δεξιά ίντερ, Αθηνά Κωστοπούλου, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Το σημερινό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο, παίζουμε στην έδρα μας. Όπως προκύπτει, η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να οδηγηθούμε στον τρίτο τελικό. Χρωστάμε στον εαυτό μας μια καλή εμφάνιση, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες από το πρώτο μέχρι το 60ο λεπτό. Θα τα δώσουμε όλα για το Γιάννη μας, αυτό το παιχνίδι είναι αφιερωμένο σ' εκείνον...».

No comments