Πέταγμα Αετών στη Μίκρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέταγμα Αετών στη Μίκρα


Για την 3η αγωνιστική των Play-Off της Handball Premier, παίζουν ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  το Σάββατο  12 Ιουνίου στις 17:30 στο Σπίτι του Χάντμπολ, στη Μίκρα ( απευθείας μετάδοση από το ERTFLIX, live από το greekhandball.com ).

Στον τακτικό προληπτικό έλεγχο των ομάδων πριν από αγώνα, με τεστ PCR, ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας ανιχνεύθηκε θετικός στον κορωνοιό. Ολα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, είχαν αρνητικά τεστ και σύμφωνα με τις οδηγίες περί διαχείρισης κρούσματος της ΓΓΑ, ταξιδεύουν κανονικά στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει αλλαγές στην αποστολή του, σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον  Διομήδη, το ίδιο και η ΑΕΚ, αναφορικά με τον αγώνα της με αντίπαλο την Δράμα.

Οι αναμετρήσεις των δύο Δικέφαλων Αετών, είναι πάντα ενδιαφέρουσες.

Σε 41 ματς, 19 νίκες πήρε η ΑΕΚ, 17 ο ΠΑΟΚ και 5 παιχνίδια τέλειωσαν ισόπαλα.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης είπε στο AC PAOK TV: ''  Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, που είναι η νίκη. Είμαστε στην έδρα μας και θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι να πάμε στους τελικούς και να βρεθούμε ξανά εκεί με την ΑΕΚ    ''.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: '' Για αύριο είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι τόσο ψυχολογικά για ένα τέτοιο παιχνίδι όσο και σωματικά. Πάμε σε μια έδρα που όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε τα παιχνίδια να γίνονται ντέρμπι. Νομίζω ότι με την ομάδα του ΠΑΟΚ θα παίξουμε τους τελικούς, οπότε για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε και τι να κρατήσουμε για την κρίσιμη συνέχεια ''.


No comments