Παυλίδης: «Υπάρχει πίστη για το παιχνίδι στην Βέροια - Θέλουμε να οδηγηθούμε σε τρίτο τελικό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παυλίδης: «Υπάρχει πίστη για το παιχνίδι στην Βέροια - Θέλουμε να οδηγηθούμε σε τρίτο τελικό»

Διαφορετική θα είναι η προσεχής αναμέτρηση (27/06) στην Βέροια, στο πλαίσιο του 2ου τελικού της Α1 Γυναικών, υπογράμμισε στο greekhandball.com ο προπονητής της Βέροιας 2017, Τεό Παυλίδης, ο οποίος σχολίασε, επιπλέον, για τον σημερινό (32-18) 1ο τελικό της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι η διαφορά στο σκορ δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα αναφορικά με την ποιότητα του συνόλου του.

Ανέφερε: «Μετά από το 25ο λεπτό δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξεφύγει με 5 γκολ. Χάσαμε την προσήλωσή μας στο παιχνίδι, αστοχήσαμε σε αρκετά 6μετρα σουτ και για ακόμη μία φορά δεν σκοράραμε με λιγότερη παίκτρια. Δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω για να χάσεις ένα ματς.

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι η αναμέτρηση στην Βέροια, την Κυριακή (27/06), θα είναι διαφορετική και θα προσπαθήσουμε να οδηγηθούμε σε 3ο τελικό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, στο παιχνίδι, που θα ακολουθήσει. Πιστεύω, ακόμα, ότι η διαφορά στο σκορ δεν είναι πραγματική, προέκυψε κυρίως από δικά μας λάθη, δεν αποτυπώνει την ποιότητά μας. Υπάρχει πίστη για το παιχνίδι στην Βέροια, όπως υπήρχε και σήμερα από τις αθλήτριές μου για 25 λεπτά, στην έδρα του ΠΑΟΚ».

No comments