Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας χάντμπολ, Μουσταφά Χασάν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας χάντμπολ, Μουσταφά Χασάν



Στην Αθήνα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας χάντμπολ, Μουσταφά Χασάν, ο οποίος συναντήθηκε με τους κ.κ. Καπράλο, Αγγελούδη, Γκαντή, Σταματιάδη, Τραϊκόγλου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΟΕ Στέλιου Αγγελούδη.

Ο Πρόεδρος της ΙHF συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, τον Γενικό Γραμματέα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη και τον τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Τραϊκόγλου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Forum Club Handball Γκέρντ Μπούτσεκ, εξάλλου ο Πρόεδρος της IHF επισκέφτηκε την Ελλάδα ως προσκεκλημένος στην 24η Γενική Συνέλευση της λίγκας των ομάδων χάντμπολ.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Ο Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΕΟΕ για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, τον προσκάλεσε με την πρώτη ευκαιρία να επισκεφτεί τα γραφεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας στη Βασιλεία της Ελβετίας, ενώ συζήτησαν και για την ένταξη του Beach Handball στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες».

No comments