Αλλαγή σκηνικού στο Αργος, λόγω '' σοβαρών προσωπικών λόγων '', παρά την ''αμοιβαία επιθυμία '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγή σκηνικού στο Αργος, λόγω '' σοβαρών προσωπικών λόγων '', παρά την ''αμοιβαία επιθυμία ''


Σοβαροί προσωπικοί λόγοι που προέκυψαν για τον προπονητή Γιώργου Χαλκίδη, παρά την αμοιβαία επιθυμία συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως χαρακτηριστικά και επί λέξει αναφέρεται στην ανακοίνωση του Διομήδη, οδήγησαν σε θεαματική ανατροπή σκηνικού και σε αποχώρηση του ( αναμφίβολα, αξιέπαινου για το πετυχημένο  έργο του στην ομάδα ) 44χρονου  τεχνικού  από το Αργος, με την διοίκηση της ομάδας των '' Λύκων '', που έως χθες τις 6.30 μ.μ. θεωρούσε ( με σαφήνεια και πέραν πάσης αμφιβολίας....) δεδομένη την παραμονή του προπονητή  και ως τέτοια την διαχειριζόταν στις επαφές της, να τοποθετείται 24 ώρες μετά ως εξής :  

 ''  Είναι από τις φορές που όσο και αν επιθυμείς κάτι δε γίνεται εφικτό να πραγματοποιηθεί. Τελικά το σύμπαν δε συνωμοτεί πάντα υπέρ σου ...

Έτσι και στην περίπτωση του δικού μας Γιώργου Χαλκίδη και του Διομήδη, γιατί ως δικό μας άνθρωπο θα τον νιώθουμε πάντα. Προέκυψαν σοβαροί προσωπικοί λόγοι που καθιστούν αδύνατη την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Διομήδη. Μια θέση που απαιτεί καθημερινή παρουσία στο Άργος και πολύωρη ενασχόληση και έτσι είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε το τέλος της άκρως πετυχημένης συνεργασίας που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια.

Παρόλη την αμοιβαία επιθυμία να ηγείται και φέτος των Λύκων και παρόλες τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή που θα του επέτρεπε να αφιερώνει απρόσκοπτα το χρόνο που απαιτείται.

Όταν το Νοέμβριο του 2019 ο Γιώργος Χαλκίδης δεχόταν να αναλάβει το τιμόνι του Διομήδη όλοι μέσα μας νιώθαμε πώς κάτι καλό, κάτι σπουδαίο έρχεται. Όχι μόνο γιατί πιστεύαμε στις προπονητικές του γνώσεις και ικανότητες, αλλά και γιατί νιώθαμε πως η αύρα που φέρει μια τέτοια πληθωρική προσωπικότητα θα άλλαζε εκ βάθρων την εικόνα της ομάδας. Δε διαψευσθήκαμε στο ελάχιστο. Οι Λύκοι μεταμορφώθηκαν, μπολιάσθηκαν με τις ιδέες και τις αξίες ενός γεννημένου μαχητή. Ο Γιώργος πέτυχε να πιστέψουν όλοι στις δυνατότητες τους, να δουλεύουν αγόγγυστα για να πετύχουν τους στόχους τους, να μη συμβιβάζονται με την μετριότητα, να μη σκέφτονται την αποτυχία. Να τα δίνουν όλα, να μάθουν πως τίποτα δε χαρίζεται, αλλά κατακτιέται με πολύ αγώνα και θυσίες. Πάθος, πείσμα και σφικτές γροθιές ψηλά πάντα από όλους!

Ο Γιώργος μπορεί να φεύγει αλλά μένει εδώ. Μέσα στις καρδιές των μαχητών που έπλασε, των νέων αθλητών που τόσο πολύ δούλεψε, πρόσεξε και εξέλιξε. Στις καρδιές των μικρών Λύκων που τον έβλεπαν ως πρότυπο. Μέσα στις καρδιές όλων των φιλάθλων που θαύμαζαν το ήθος, τη μαχητικότητα και τα υψηλά ιδεώδη που πρεσβεύει.

Αυτή είναι η παρακαταθήκη του στους Λύκους.

Γιώργο σε ευχαριστούμε από καρδιάς για το πολύ σπουδαίο έργο που πρόσφερες απλόχερα. Αντίο δε θα ακούσεις από εμάς, στις οικογένειες δε λέμε αντίο και εσύ είσαι πλέον ένας από εμάς.

Once a wolf, always a wolf!!!

Καλή Αντάμωση!!! ''

Aπό την πλευρά του, ο Γιώργος Χαλκίδης, σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του, αναφέρει : 

''Ευχαριστώ πολύ για όλα Diomidis Handball Club, Ευχαριστώ πολύ τους αθλητές μου,τους συνεργάτες μου !!! 

Εις το επανιδείν wolfes !!!! 

Once a wolf, always a wolf!!!

Καλή Αντάμωση!!! '' 

No comments