Παυλίδης: «Αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να συνεχίσει την προσπάθεια της Βέροιας 2017, η ομάδα θα πετύχει μεγάλα πράγματα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παυλίδης: «Αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να συνεχίσει την προσπάθεια της Βέροιας 2017, η ομάδα θα πετύχει μεγάλα πράγματα»

Ο τεχνικός της Βέροιας 2017, Τεό Παυλίδης, επεσήμανε στην ΕΡΤ ότι αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, για να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε ο εκλιπών, Γιάννης Χασιώτης, η ομάδα, η οποία χρειάζεται την στήριξη της πόλης της Ημαθίας, μπορεί να πετύχει πολλά.

Ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά είναι επιτυχία για την ομάδα το γεγονός ότι έφτασε έως εδώ. Είχαμε όνειρα για πολλά περισσότερα, δυστυχώς όμως η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη και στο τέλος της έγινε ακόμα δυσκολότερη. 

Τα κορίτσια προσπάθησαν σήμερα, είχαμε ενέργεια, θέλαμε να οδηγηθούμε στο 3ο παιχνίδι, αλλά προσωπικά λάθη -ειδικά στα 3 γκολ διαφορά- δεν μας το επέτρεψαν, όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν είχαμε ρυθμό.

Αν συνεχίσει η ομάδα, μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Ο εκλιπών Πρόεδρός μας, Γιάννης Χασιώτης, ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια και αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, για να την συνεχίσει, η Βέροια 2017 θα κάνει μεγάλα πράγματα. Το γυναικείο χάντμπολ συνολικά μπορεί να προσφέρει πολλά. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη της πόλης, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην πορεία». 

No comments