Άρσιτς: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ έχει πολλά σημαντικά ματς στα... πόδια της» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άρσιτς: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ έχει πολλά σημαντικά ματς στα... πόδια της»

Το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε πολλά σημαντικά παιχνίδια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε στο greekhandball.com ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Άρσιτς.

Ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τροπαίου. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική μάχη. Κανένας δεν περίμενε αυτόν τον τελικό, διότι όλοι θεωρούσαν ότι η ΑΕΚ ήταν το απόλυτο φαβορί. Όμως, η νοοτροπία μας, το πάθος μας και η θέλησή μας οδήγησε στο να παίξουμε πολύ καλά σε κομμάτια του ματς. Βάλαμε δύσκολα στην ΑΕΚ και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου γι' αυτό. 

Θα πρέπει να πω ακόμα ότι χάσαμε τον Σεϊρεκίδη από την αρχή του αγώνα, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας. Ίσως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό με αυτόν, θα είχαμε μία επιπλέον σημαντική επιλογή. Άλλωστε, δεν έχουμε το βάθος της ΑΕΚ. 

Επίσης, θεωρώ ότι το γεγονός πως δεν έχουμε παίξει πολλά σημαντικά ματς, όπως η ΑΕΚ, έπαιξε τον ρόλο του. Η ΑΕΚ ήταν πιο συγκεντρωμένη στο φινάλε, σε αντίθεση μ' εμάς. Επομένως, τα πολλά σημαντικά παιχνίδια που είχε η ΑΕΚ στα... πόδια της πιστεύω ότι καθόρισαν, τελικά, το αποτέλεσμα».

No comments