Επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ, ανησυχία για Καμπόϊμ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ, ανησυχία για Καμπόϊμ


Ο ΠΑΟΚ έκανε το δύο στα δύο με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη του επί της Βέροιας 2017 με  35-17 ( στο ημίχρονο ο Δικέφαλος του Βορρά προηγείτο με 17-11 ).

Πλέον, ουσιαστικά αν και όχι και τυπικά, ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στους τελικούς καθώς θα έχει με το μέρος του σε πιθανές ισοβαθμίες και τις μεγάλες διαφορές τερμάτων.

Μετά το πρώτο τέταρτο ( όταν και βρέθηκε να χάνει με 5-2 ), ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, επέβαλε τον δικό του ρυθμό, πήρε διαφορά στο σκορ, παρουσιάζοντας ζηλευτή αποτελεσματικότητα και προοδευτικά διεύρυνε το προβάδισμα του απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας για την οποία τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της .

Σταδιακά, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε την απόσταση του σε τέρματα από την αντίπαλο του και έφθασε σε επικράτηση με 18 τέρματα περισσότερα σε σχέση με την Βέροια 2017 και '' διπλό σκορ ''. 

Ωστόσο, η Βέροια 2017 δέχθηκε σοκ με τον τραυματισμό της Βραζιλιάνας γκολκίπερ της ομάδας της Μπρούνα ντε Ολιβέϊρα Καμπόϊμ στο πόδι, στο 37.25''.

Η Καμπόϊμ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Δευτέρα ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει πάθει.

'' Το ματς άρχισε νευρικά από την δική μας πλευρά, πρωτίστως, αλλά, μετά το 15΄ βρήκαμε ρυθμό, ξεκινώντας από την άμυνα μας, πήραμε διαφορά και συνεχίσαμε με πάρα πολύ καλή άμυνα και εξαιρετικές προσαρμογές στο δεύτερο ημίχρονο, με τα κορίτσια να καταθέτουν ψυχή, να κάνουν στο 100% όσα δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα και να φθάνουμε έτσι σε μία άνετη και δίκαιη επικράτηση '' τόνισε στο greekhandball.com  ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης.

'' Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, αλλά, στη συνέχεια ενώ ξέραμε τι έπρεπε να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ δεν δούλευε τίποτα, καθώς, εμείς κάναμε αυτά που δεν κάνουμε στην προπόνηση, είχαμε πολλά λάθη και από αυτά χάσαμε '' μας είπε η αθλήτρια της Βέροιας 2017 Αθηνά Κωστοπούλου, η οποία πρόσθεσε ότι '' αυτός δεν ήταν ο τελικός, δεν τέλειωσε τίποτα, συνεχίζουμε ''.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-4, 6-7, 7-12, 9-14, 11-17 (ημίχρονο ), 12-19, 13-24, 13-27, 14-30, 16-34, 17-35.

Διαιτητές : Μπέτμαν-Τσιάνας

ΒΕΡΟΙΑ 2017 (Παυλίδης): Κερλίδη, Εμμανουηλίδου , Τζούρισιτς 3, Καραμπατζάκη,  Καμπόιμ, Ζενέλι, , Κωστοπούλου 5 , Ανδρονικίδου 1, Γεωργιάδου, Χοτοκουρίδου, Κάμπα 3, Λύτρα, Νούσια , Βασιλειάδου 2 , Νταβίντοβιτς 3 .

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 8 , Μπατζαρακούδη, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου, Παναγιωτίδου , Κουκμίση 2, Μπελέτσκα 2, Στογιάνοβιτς, Σεβδίλη 9, Κατσούνη, Νίκολιτς 3 , Καραχαρίση, Γιοβανόβσκα 2, Καγιούμοβα, Γκάτζιου 9 . 


No comments