Δημητρούλιας: «Να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους - Τυχερός που ήμουν εκεί την ημέρα που βραβεύτηκε ο Μπακαούκας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους - Τυχερός που ήμουν εκεί την ημέρα που βραβεύτηκε ο Μπακαούκας»

Χαμηλά θα πρέπει να παραμείνουν οι τόνοι στην ΑΕΚ, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού τελικού απέναντι στην Ίσταντς, επεσήμανε στο greekhandball.com ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος σχολίασε ακόμα ότι οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να «χτίσουν» πάνω σ' ένα... γεμάτο ματς στην Αθήνα για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μετά από το ματς με αντίπαλο την Σαλαμίνα (43-23), και στην βράβευση του 43χρονου αθλητή των νησιωτών, Χριστόφορου Μπακαούκα.

Δήλωσε: «Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που ήμουν παρών την ημέρα απόδοσης τιμής του Χριστόφορου Μπακαούκα από τον σύλλογο, δια χειρός του Προέδρου μας, κυρίου Παπασταμάτη και θα ήθελα να εκφράσω για άλλη μια φορά τον σεβασμό μου για την σπουδαία καριέρα και την τεράστια προσωπικότητα του Χριστόφορου. 

Αυτό που επεσήμανα στους αθλητές μας μετά το πέρας του σημερινού αγώνα είναι να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά και να επικεντρωθούμε στο πρώτο ματς των ευρωπαϊκών τελικών. Προκειμένου να εμφανιστούμε έτσι όπως όλοι θα θέλαμε στον αγώνα αυτό, κόντρα στην Ίσταντς, θα χρειαστεί ηρεμία και συγκέντρωση καθ' όλη την εβδομάδα, και να κρατήσουμε όσο μπορούμε απόσταση από όλη αυτή την προβολή πριν τον αγώνα που μπορεί να μας αποπροσανατολίσει πνευματικά. Το τρόπαιο θα κατακτηθεί από την καλύτερη ομάδα στη Σουηδία, όμως ένα γεμάτο ματς στην Αθήνα θα χτίσει την παρακαταθήκη».

No comments