Καλά παιχνίδια ! Τι λένε οι πρωταγωνιστές ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλά παιχνίδια ! Τι λένε οι πρωταγωνιστές !

 


Ομορφη η αφίσα του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών !

Καλά παιχνίδια, με ΥΓΕΙΑ !

Στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ μίλησαν  αθλητές που συμμετέχουν στο 17ο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών :

Χρήστος Μυλωνάς (ΑΕΚ): «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σωματικά και ψυχολογικά. Σίγουρα ένας ημιτελικός κρύβει εκπλήξεις, εξάλλου το Κύπελλο παραδοσιακά είναι ένας θεσμός εκπλήξεων γι’ αυτό θέλουμε να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Σίγουρα οι απώλειες που έχουμε είναι σημαντικές και αρκετές, αλλά αυτές μας συσπειρώνουν και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Οφείλουμε να αποδώσουμε όλοι στα μέγιστα και να καλύψουμε τα κενά των αθλητών που απουσιάζουν αγωνιστικά. Σίγουρα ο Διομήδης μας δυσκόλεψε στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».

Θοδωρής Μπόσκος (Διομήδης Άργους): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν ομάδα που συμμετέχουμε σε μια τόσο μεγάλη γιορτή του ελληνικού χάντμπολ. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι το φαβορί και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι έχει κάνει μεγάλη πορεία και στην Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος και δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα στο παιχνίδι αυτό. Θα μπούμε στο γήπεδο 100% και θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, ώστε για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι και θα κερδίσει αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος και θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Λευτέρης Σεϊρεκίδης (ΠΑΟΚ): «Το Final-4 είναι μια σπουδαία και όμορφη διοργάνωση τόσο για τους αθλητές αλλά τόσο και για τον κόσμο. Γίνεται σε μια πόλη που έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές το άθλημα μας. Σαν ΠΑΟΚ βλέπουμε δύο τελικούς μπροστά μας. Θέλουμε το Σάββατο να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Φίλιππο Βέροιας. Πιστεύω ότι στον αγώνα αυτό έχουμε τον τίτλο του φαβορί αλλά τέτοιου ίδιους παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο. Διψάμε για αγώνες όπως αυτοί και θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που μας αναλογεί. Θα μας λείψει ο αρχηγός μας (Τόλης Παλάσκας) αλλά να είναι σίγουρος πως θα παλέψουμε και για εκείνον!»

Παντελής Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας): «Αρχικά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του Final-4. Όσον αφορά το παιχνίδι μας θεωρώ ότι είναι ματς ιδιαίτερων συνθηκών, καθώς η ψυχή θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Είναι ένα ματς διαφορετικό από το πρωτάθλημα και θεωρώ θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι τέλους».


 

No comments