Σπουδαία ημερίδα την Τετάρτη από τον ΣΥΠΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία ημερίδα την Τετάρτη από τον ΣΥΠΧΕ


 

Στην αφετηρία μιας νέας εποχής και με την επανέναρξη του ερασιτεχνικού – αναπτυξιακού Αθλητισμού έπειτα από 7 μήνες αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος με την υποστήριξη της ΕΑΠ/ΟΧΕ διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα την Τετάρτη (19/05) στις 20.30 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Ομιλητές της προπονητικής ημερίδας θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Αθλητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιου του Έξετερ του Ηνωμένου Βασιλείου, με ερευνητική εξειδίκευση στην Παιδιατρική Φυσιολογία και Ανάπτυξη, Δημήτρης Βλαχόπουλος, ο Συνεργάτης του Υφυπουργού Αθλητισμού, νομικός Ορέστης Παπαδημάτος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού, Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Αναλυτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν στη διάρκεια της ημερίδας έχουν ως εξής:

• Μακροχρόνιο μοντέλο αθλητικής ανάπτυξης δεξιοτήτων σχετικών με το Χάντμπολ. Τα χαρακτηριστικά των elite αθλητών σε αναπτυξιακές ηλικίες και τεστ αξιολόγησης φυσικών ικανοτήτων (Δημήτρης Βλαχόπουλος).

• Ενημέρωση επί των διατάξεων για τους προπονητές, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις, οι οποίες θα εισαχθούν προς ψήφιση στη Βουλή σε μερικές ημέρες στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο (Ορέστης Παπαδημάτος και Βαγγέλης Μπραουδάκης).

Οι προπονητές – μέλη του ΣΥΠΧΕ θα ενημερωθούν με σχετικό mail για τη διαδικασία συμμετοχής τους στην ημερίδα.

No comments