Το πέταγμα των Αετών προς την δόξα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πέταγμα των Αετών προς την δόξα !

 


Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να σηκώσει το EHF European Cup απόψε ( 21.00, απευθείας μετάδοση από το COSMOTE 9 HD-live από το greekhandball.com  ) στον δεύτερο τελικό με την Ισταντς, με τυπικά γηπεδούχο την σουηδική ομάδα, στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα.

Η 16άδα που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Δημητρούλιας : Μπάουερ, Κοσάνοβιτς, Αραμπατζής, Κεδέρης, Νούϊτς, Τζηράς, Νικολαϊδης, Χίκκερουντ, Αραπακόπουλος, Παπαδιονυσίου, Μπουνέτα, Μυλωνάς, Λέμος, Πέντερσεν, Καλόμοιρος, Δομπρής. 

Μετά την νίκη της απέναντι στην Ισταντς, στον πρώτο τελικό με 30-26, η Ενωση χρειάζεται ώστε να κατακτήσει  το ευρωπαϊκό τρόπαιο, μία από τις εξής προϋποθέσεις :

1. Νίκη ή ισοπαλία, με όποιο σκορ.

2. Ηττα με διαφορά μικρότερη από 4 τέρματα.

3. Ηττα με 4 τέρματα, αρκεί να πετύχει η ΑΕΚ  26 ή και περισσότερα γκολ, ώστε να έχει το πλεονέκτημα ως τυπικά φιλοξενούμενη.

Εάν η Ισταντς φθάσει σε νίκη με 4 γκολ και πάνω, σε διαφορά με την ΑΕΚ να μένει κάτω από τα 26 γκολ στο σκοράρισμα,  θα είναι εκείνη η νικήτρια στη σειρά των δύο τελικών.

Στην ακραία περίπτωση όπου ο δεύτερος τελικός θα τελειώσει με το ίδιο σκορ όπως ο πρώτος, οι δύο ομάδες θα πάνε  απευθείας στη διαδικασία των πέναλτυ.

 

No comments