Παπασταμάτης και Δημητρούλιας εκ βαθέων.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπασταμάτης και Δημητρούλιας εκ βαθέων....



Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης και ο προπονητής της Ενωσης Δημήτρης Δημητρούλιας, μίλησαν στο enwsi.gr με πιο συγκλονιστική και ανθρώπινη στιγμή, εκείνη κατά την οποία ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής βούρκωσε όταν είπε ότι '' θα ήθελε να είναι κοντά του ο αείμνηστος πατέρας του Ανδρέας, τόσο στο Κύπελλο όσο και στο Ευρωπαϊκό...''.

Μεταξύ άλλων οι δύο πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού θριάμβου της ΑΕΚ, ανέφεραν τα εξής : 

Σταμάτης Παπασταμάτης : '' Περίεργο το συναίσθημα...Είμαι οπαδός της ομάδας και πολλές φορές είναι δύσκολο να συνδυάσεις τη νοοτροπία του οπαδού με τον διοικητικό ρόλο. Οταν μπήκα στο χάντμπολ, ήμουν σε βαθιά νερά. Υπάρχουν παθογένειες και για αυτό αρκετοί που μπήκαν στην ΑΕΚ, έφυγαν κακήν κακώς αφού πρώτα λοιδωρήθηκαν, όπως έγινε με τον Γιάννη Φιλίππου, έναν άνθρωπο που τον έχω σε τεράστια εκτίμηση. Αλλά, διάβασα, έμαθα, έκανα λάθη, αλλά, έμαθα από αυτά. Το σύνθημα που ακούσθηκε για εμένα, αποτελεί δικαίωση, αναγνώριση και ώθηση για να συνεχίσω, καθώς, πολλοί άνθρωποι φαίνεται ότι εκτίμησαν την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την αφοσίωση μου στην ΑΕΚ...Οταν πιστεύεις στην ομάδα σου και στη δουλειά που γίνεται, έχεις εγρήγορση και τώρα βεβαίως πιστεύω ότι το τρεμπλ είναι εφικτός στόχος. Δεν σκέπτομαι τι θα γράψει για εμένα η ιστορία...Αυτό ίσως το σκεφθώ όταν θα παραδώσω τα σκήπτρα στους νεότερους. Τώρα, σκέφτομαι την στρατηγική ώστε να κεφαλαιοπήσουμε την επιτυχία ως άθλημα και ως ΑΕΚ, γιατί έχουμε μπροστά μας το γήπεδο. Πήγαμε στη φιλόξενη Χαλκίδα για τους τελικούς και εδώ έχουμε το Γαλάτσι ως ...καλλιτεχνική σκηνή ενώ λείπουν γήπεδα από την Αττική. Καλώς δόθηκαν γήπεδα σε άλλους συλλόγους, αλλά, το ίδιο πρέπει να γίνει και για το χάντμπολ της ΑΕΚ. Εγινα ΑΕΚ από τον πατέρα μου Ανδρέα και σε νεαρή ηλικία υπήρξα από τους αθλητές που ξεκίνησαν το βόλεϊ της ΑΕΚ. Το όνειρο μου είναι να μπορέσω να δημιουργήσω μία ΑΕΚ που θα έχει, από κάθε άποψη, υποδειγματική λειτουργία, με οικονομική αυτοτέλεια για την ερασιτεχνική. Και φυσικά, να της αφήσω προίκα, εγκαταστάσεις, αθλητικές και μη, που τώρα δεν έχει. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, θα ήθελα όταν θα έλθει η ώρα, να αφήσω διάδοχο μου στην ερασιτεχνική τον μεγάλο γιό μου Ανδρέα και από πίσω έρχεται και ο μικρότερος, ο Νίκος. Αισθάνομαι υπερηφάνεια για όσα έχω καταφέρει, μαζί με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, στην ΑΕΚ. Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα πράγματα με την ΑΕΚ. Ευλογία ότι ήλθε στην ομάδα, ο Δημητρούλιας. Καθαρό μυαλό, ανοιχτό μυαλό..Τι με έχει στεναχωρήσει ; Οτι δε ξεπεράσαμε τα 2.000 εισιτήρια με το e-ticket. Το θεωρώ προσβλητικό για την ερασιτεχνική, όπως και για εμένα προσωπικά. Το αντίτιμο ήταν 5 ευρώ και περίμενα ότι θα δείξουμε την δύναμη μας γιατί ο Αεκτζής είναι διαφορετικός, αλλά, απογοητεύθηκα...Η Κάρτα Φίλου είχε μόλις 10.000 κομμάτια. Μόνο 10.000 είναι οι Αεκτζήδες ; Εγώ θα περίμενα να είναι πάνω από 100.000, πέρα από το τι κάνει κάθε χορηγός στα τμήματα. Αγαπώ και σέβομαι ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου, είμαι Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής και προς το παρόν δεν μπαίνει ζήτημα να αναλάβω την Προεδρία του συλλόγου ''.


Δημήτρης Δημητρούλιας : '' Ηλθα στην ΑΕΚ γιατί είδα ότι θα μπορούσα να είμαι μέρος ενός πετυχημένου πλάνου και έτσι συμβαίνει. Βάλαμε στόχους και τους υλοποιούμε. Πιστεύαμε στον ευρωπαϊκό τίτλο, το χτίσαμε και τα καλύτερα έρχονται....Τα παιδιά πήραν διήμερο ρεπό γιατί το δικαιούνται, αλλά, την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Φοβάμαι την πνευματική κόπωση των παικτών μου, αλλά, το τρεμπλ είναι ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς. Παρά τις απουσίες μας, είμαστε το φαβορί και νομίζω ότι τα παιδιά μετά από όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα χύσουν την καρδάρα...Αλλά, δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι ακόμα ένας πολύ δύσκολος στόχος. Η αφιέρωση μου στον κόσμο ήταν το ευχαριστώ για την ενέργεια που μας έδωσε και για την καταλυτική συνδρομή του στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Το καλοκαίρι θα γίνουν ορισμένες προσθήκες, όχι πολλές και με την επιστροφή των 3 Ισπανών, η ομάδα θα μπορούσε να κάνει σπουδαίες νίκες στο European Handball League, εφόσον πάρει wild card για αυτή τη διοργάνωση. Είμαι πάρα πολύ καλά στην ΑΕΚ, νιώθω σπίτι μου ''. 

No comments