'' Μη μένουμε στον ήλιο, εδώ ήλθαμε για τον τελικό της ζωής μας...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μη μένουμε στον ήλιο, εδώ ήλθαμε για τον τελικό της ζωής μας...''

 


Ωραίος τύπος ο προπονητής της Ισταντς, Οσκαρ Καρλέν...

Είδε την κλήση από το greekhandball.com και μόλις τέλειωσε την ανάλυση της ΑΕΚ, από βίντεο, με τους παίκτες του, μας κάλεσε τιμώντας την καλή επαφή που έχουμε από την ημέρα που βρέθηκε απέναντι στην Ενωση η ομάδα του στον διπλό τελικό του EHF European Cup.

'' Ηλθαμε σε μία όμορφη πόλη, έχουμε ωραία θέα στη θάλασσα και αρκετό ελεύθερο χρόνο ώστε να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της κοντινής περιοχής, αλλά, έστω και αν η ζέστη δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, χρειάζεται να μη μένουν για αρκετή ώρα οι παίκτες μου στον ήλιο και να πίνουν πολύ νερό ενώ είναι σπουδαίο ότι θα προπονηθούμε την Πέμπτη, την ίδια ώρα με αυτή όπου θα παίξουμε στον πρώτο τελικό '' μας είπε ο 33χρονος Σουηδός, ο οποίος υποχρεώθηκε να αφήσει την ενεργό δράση σε ηλικία 25 ετών, μετά από διαδοχικούς σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο.

Για τους τελικούς, ο Καρλέν σχολίασε στο greekhandball.com  : 

'' Είμαστε πεινασμένοι για το Κύπελλο, γιατί εδώ και 30 χρόνια δεν έχουμε τίτλο και είναι ο πρώτος τελικός της ζωής μας, για μία νεανική ομάδα. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στην πίεση και την απόλαυση. Θα προπονηθούμε την Πέμπτη, το πρωϊ της Παρασκευής και θα είμαστε 100% έτοιμοι στον πρώτο τελικό. Θέλουμε να βάλουμε το όνομα μας στον ευρωπαϊκό χάρτη, σε μία σεζόν με δύσκολες καταστάσεις. Αν το πετύχουμε θα είναι εκπληκτικό...''.

Μετά, βεβαίως, ο Οσκαρ ( γεννημένος στο Κάρλσταντ, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων βόρεια του Ισταντ, αλλά, αθλητής που έκανε όνομα στην τωρινή ομάδα του ), μας...θύμισε ότι πριν από έναν ευρωπαϊκό τελικό, υπάρχουν και...κολπάκια...

'' Εφερα 16 παίκτες, αλλά, μπορεί την Παρασκευή να έχω αλλάξει κάποιους από αυτούς, να έχω αλλαγές, οπότε μη με ρωτάτε ποιοί θα παίξουν και ποιοί όχι, γιατί όλα είναι ανοιχτά και μπορεί και κάποιοι που είναι τώρα τραυματίες ή άρρωστοι, να έλθουν μαζί μας και να μείνουν εκτός τελικού άλλοι...'' μας είπε ο προπονητής της Ισταντς ο οποίος θέλησε να...θολώσει τα νερά, καθώς, πράγματι υπάρχουν ερωτηματικά για τη συμμετοχή ορισμένων παικτών του, αλλά, προτιμά να κρατά τα δικά του...μυστικά.

Δεδομένο, πάντως, είναι ότι η Ισταντς ήλθε με 3 τερματοφύλακες, καθώς, κοντά στον Γιάνσεν, που ήταν βασικός με την Ανόρθωση, επέστρεψαν οι 2 γκολκίπερ της οι οποίοι ήταν βασικοί έως ότου τραυματισθούν, ο Κραφτ και ο Γκούσταφσον.

Πίσω έμεινε ο αρχηγός Μπάλσταντ, ο οποίος συνεχίζει να είναι ανέτοιμος.

No comments