Μπούνας: «Σημαντικό για μια ομάδα με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας να γυρίζει ένα παιχνίδι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας: «Σημαντικό για μια ομάδα με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας να γυρίζει ένα παιχνίδι»



Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια ομάδα με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας να γυρίζει ένα παιχνίδι, στο οποίο ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ, επεσήμανε στο greekhandball.com ο τεχνικός του Δούκα, Κωστής Μπούνας, σχετικά με το ματς κόντρα στον Άρη Νίκαιας (22-21). Ο ίδιος πρόσθεσε επιπλέον ότι τώρα είναι η ώρα που πρέπει η διοίκηση να αποφασίσει για την επόμενη 'μέρα του τμήματος.

Ανέφερε: «Καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο σε αυτό το παιχνίδι, που ήταν να δείξουμε κυρίως στους εαυτούς μας ότι οι προσπάθειες όλων αυτών των μηνών – υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες – έπιασαν τόπο. Ακόμα και αν δεν είχαμε κερδίσει στο τέλος, η εικόνα και η προσπάθειά μας, μετά το 40ο λεπτό κυρίως, ήταν πολύ καλή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια ομάδα με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας να γυρίζει ένα παιχνίδι, στο οποίο ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ.

Όπως είχα πει και πριν από το ματς με αντίπαλο τον Διομήδη, τώρα που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές για την συνεργασία τους και την υπομονή που έδειξαν στις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της ομάδας και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον καθένα από αυτούς ξεχωριστά. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει η διοίκηση να αποφασίσει για την επόμενη 'μέρα του τμήματος…

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο Χρήστο Σπυρόπουλο για την ειλικρινή αγάπη του και προσφορά του προς την ομάδα και να τού ευχηθώ ό, τι καλύτερο στη ζωή του, αν και ξέρω ότι θα είναι κάπου εδώ γύρω και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις αθόρυβα και διακριτικά, όπως έκανε πάντα».

No comments